Ağaoğlu Hükümet Oldu

Ağaoğlu Hükümet Oldu

“Niye fotoğraf çekiyorsun? Seni bu enkaza gömerim”

 
29 Kasım 2012 Perşembe 10:37
 
 
Caner TAŞPINAR)- İnşaatçı Ali Ağaoğlu’nun Maslak 1453 projesi satış ofisi bu kez arbedeye sahne oldu
Olay yerine giden muhabirimiz, Maslak 1453 satış ofisi önünde yaşanan zorbalığı görüntülerken Ağaoğlu’nun adamı tarafından “Niye fotoğraf çekiyorsun? Seni bu enkaza gömerim” şeklinde tehditlere maruz kaldı.
 
 
YURT ZORBALIĞA PABUÇ BIRAKMADI
Ağaoğlu’nun adamları, tehdit savuran kişiyi polise bildiren muhabirimizin üzerine yürüdü. “Defol git, şunun elinden makinesini alın” diyen ‘Ağa’nın adamları, polislerin araya girmesi üzerine muhabirimizin satış ofisi bahçesinden çıkarılmasını istedi. YURT, ‘Ağa’ zorbalığına rağmen mahallelinin yaşadıklarını an be an görüntüledi.
 
 
YETER TEYZE’Yİ DE TEHDİT ETTİLER!
Ağaoğlu’nun adamlarına Yeter Teyze set çekti. Ağaoğlu çalışanları, Yeter Teyze’nin evinin enkazına belediye ekipleriyle birlikte hafriyat dökme işlemine başladığı sırada mahallelinin tepkisiyle karşılaştı. Kamyonların önüne kendilerini siper eden mahalle sakinleri hafriyat dökümüne izin vermedi.
 
Yaşadıklarını YURT’a anlatan Yeter Teyze, “Ağaoğlu önce Hazine arazisinde olan yerimizi aldı ve evimizi yıktı. Ben bu enkazda yatıyorum. Onu da elimden almak istiyorlar, vermem. Paramızı versinler, biz de gidelim. O büyük Ağaoğlu bize niye paramızı vermiyor” dedi. Yeter Teyze’nin bir karış toprağı için verdiği dünkü mücadelede, mahalleli ‘galip’ geldi. Fakat Ağaoğlu çalışanları “Elbet burayı düzleyeceğiz” diyerek vazgeçmeyeceklerini söyledi.
 
 
EMLAK KONUT 'AĞA'YA ÇALIŞIYOR
Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin rekreasyon alanı ihalesini 1 milyar 460 milyon liralık teklifle Ali Ağaoğlu kazandı. İlk oturumu 31 Ağustos’ta yapılan ancak rekabet şartlarının oluşmaması nedeniyle iptal edilen ihalede ikinci tur kasım ayı başında yapılmış ve iki teklif verilmişti. En yüksek teklif 1 milyar 460 milyon lira ile Ağaoğlu’ndan ikinci teklif ise 1 milyar 220 milyon lira ile GAP-Varyap ortaklığından gelmişti.