Adnan Oktar olayında mide bulandıran iddia

Adnan Oktar olayında mide bulandıran iddia

Dün Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'a sabaha karşı dev operasyon başlatılmıştı bu gün ise olayla ilgili iğrenç iddialar ortaya çıktı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, örgütün yapılanması ile ilgili ilginç iddialar yer aldı. Habertürk'te yer alanİddialara göre, Oktar’ın erkek grubu tarafından kandırılıp bulunan kızlar "Turnike sistemi" diye adlandırılan bölümde seks kölesi yapılıyor.

BACILAR KIZKARDEŞLER VE SEKS KÖLELERİ

Kedicikler dışında, bacılar, kız kardeşler, erkekler ve adliye görevlileri gibi çeşitli görevlendirmeler bulunuyor. 2 yıl önce MASAK raporunun alınması ile başlatılan çalışmada, Oktar’ın casusluk, çocuklara cinsel istismar gibi birçok suç kapsamı ile gözaltına alınan Oktar’a terör soruşturması da açıldı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, İstanbul merkezli 5 ilde, Adnan Oktar suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkartılan 235 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen baskınlarda, Üsküdar’daki evinden kaçarken Sarıyer’de gözaltına alınan Adnan Oktar ile birlikte toplam 171 kişi yakalandı.

DÜN NE OLMUŞTU

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'a sabaha karşı dev operasyon başlatıldı. Adnan Oktar ve yaklaşık 235 kişi gözaltına alındı. Adnan Oktar gözaltına alındıktan sonra hastaneye getirildiği esnada 'İngilizlerin oyunu' demişti.

DİRENDİLER Mİ

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna İstanbul merkezli 5 ilde sabaha karşı dev operasyon başlatıldı. Hava destekli operasyonda Adnan Oktar ve çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı var. Çengelköy'deki evinde gözaltına alınan Adnan Oktar ve korumalarının bir süre polise direndikleri öğrenildi. Bölgeye özel harekat polislerinin gönderildiği belirtildi. Suçlamalar arasında organize suç örgütü kurmak, siyasi ve askeri casusluk, inanç istismarı ve küçük çocuklara taciz iddiaları yer alıyor.

KAÇMAYA ÇALIŞTI İDDİASI

Polisin operasyon yaptığı esnada Adnan Oktar'ın korumaları engel olmaya çalıştı. Öte yandan Adnan Oktar'ın kaçmaya çalıştığı da iddia edildi.

HASTANEYE GETİRİLDİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğünce sabaha karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Oktar, sağlık kontrolü için İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Oktar, hastaneye girdiği sırada "İngilizlerin oyunu" dedi

İLK FOTOĞRAF
Adnan Oktar'ın gözaltına alındıktan sonraki ilk fotoğrafı da ajanslara düştü.

İşte o fotoğraf:

Kaynak:Posta

İlgili Haberler