Adnan Keskin'in Acı Günü

Adnan Keskin'in Acı Günü

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin'in babası Sadettin Keskin 93 yaşında vefat etti.

ADNAN KESKİN’İN ACI GÜNÜ
 
Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin'in babası Sadettin Keskin 93 yaşında vefat etti. Keskin'in cenazesi bugün ikindi namazını takiben Çivril'in Ömerli Köyü'nde toprağa verilecek.
 
Çivril İlçesi'nde maliyeden emekli olan 6 çocuk babası Sadettin Keskin dün saat 22.30'da yaşamını sürdürdüğü Ömerli Köyü'ndeki evinde vefat etti. Eşi Emine Keskin'i dört yıl önce kaybeden Sadettin Keskin, bir yıldan bu yana böbrek yetmezliği, kemik erimesi ve omur kayması tedavisi görüyordu.
 
Babasının ölüm haberini Ankara'da öğrenen Adnan Keskin hemen Ömerli Köyü'ne geldi. Sadettin Keskin'in cenazesi bugün ikindi namazını takiben Ömerli Köyü Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
 
 
KESKİN, BABASINI UĞURLADI
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Adnan Keskin'in babası Sadettin Keskin (93) son yolculuğuna uğurlandı. Babasının vefat haberini aldıktan sonra Çivril İlçesi Ömerli Köyü'ne gelen Adnan Keskin büyük üzüntü yaşadı. 350 nüfuslu Ömerli Köyü'ndeki cenaze töreninden önce merhum Sadettin Keskin'in evinde dua okundu. Baba Sadettin Keskin'in cenazesi daha sonra Ömerli Köyü Camisi'ne getirildi. İkindide kılınan cenaze namazına Adnan Keskin'in yanı sıra Denizli Vali Vekili Abdullah Acar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Hurşit Güneş ve Bülent Tezcan, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki cenazeye çelenk gönderdi. Denizli İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar tarafından kılınan cenaze namazından sonra dua edildi ve helallik istendi. Cenaze namazının ardından, tabutu bir süre omuzlarda taşınan Sadettin Keskin'in cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.
 
Adnan Keskin cenaze namazının ardından taziyeleri kabul etti. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, cenaze töreni için İstanbul'dan özel uçakla Denizli'ye geldi. Cenaze namazına yetişemeyen Sarıgül, mezarlık yolunda kafileye yetişti ve bir süre tabutu taşıdı.