Adaylar Açıklanmaya Başlandı

Adaylar Açıklanmaya Başlandı

 
ERDOĞAN YARIN 10 İLİ AÇIKLAYACAK
 
Yaklaşan ve tarihin en çekişmeli seçimlerden biri olacağı kesinleşen yerel seçimlerin belli olan adayları bir bir açıklanmaya başlandı. Akşam saatlerinde Denizli Büyükşehir belediye Başkan Adayını açıklayan CHP'nin hemen ardından Başbakan Erdoğan'da Twitter hesabından, yarın ki gurup toplantısınde 10 ilin adaylarını açıklayacağını duyurdu.

Başbakan Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabında yaptığı açıklamada, "Yarın partimizin grup toplantısında 5 il ve 5 büyükşehir belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


 
İŞ ADAMI VE AVUKAT
 
Adaylığıyla ilgiliaçıklama yapan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, kendisini CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in akşam saatlerinde arayarak adaylık müjdesini verdiğini söyledi.
 
Arslan, açıklamasına şöyle devam etti, "Başta Adnan ağabeyimiz olmak üzere, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na ve tüm partililerimize bize gösterdiği teveccühünden dolayı teşekkür ederim. Bizim için bu bir başlangıç oldu. 
 
Bu başlangıcı 2014'te yapılacak seçimlerle taçlanacak. Denizli halkı beni çok iyi tanıyor. Denizliyi ve halkını çok seviyorum. 
 
Denizliye güzel eserler bırakacağım." dedi.
 
KAZIM ARSLAN KİM
 
Denizlili işadamı, avukat ve CHP eski il başkanlarından Kazım Arslan, Nadi Kılınçarslan'dan sonra aday adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Parti binasında düzenlenen toplantıya partililerin katılımı yoğun oldu. Toplantıda basın mensuplarına açıklamada bulunan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Arslan, "Yıllardır birçok kademesinde görev yaptığım CHP'den büyükşehir belediye başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Atatürk'ün kurduğu laik Cumhuriyeti devam ettirmek, yerel seçimlerde başarılı olmak, iktidar partisinin yaptığı yanlışlara dur demek için aday adayı oldum. CHP'yi Denizli'de birinci parti yapmak, büyükşehir belediye başkanlığını ile iki merkez ilçemizle birlikte, diğer 17 ilçe belediyemizde seçim kazanmak için aday adayı oldum. Bu yolda örgütlerimden ve partililerimizden büyük destek aldım" şeklinde açıklama yapmıştı. Yapılan anketlerde diğer partilerin adaylarına göre en şanslı durumda olan CHP adayı Kazım Arslan görünüyor.