'Adalet Yürüyüşünün ' 17. gününde ilginç isimlerden destek

'Adalet Yürüyüşünün ' 17. gününde ilginç isimlerden destek

Adalet yürüyüşünün 17. Gününe başlayan CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu'na Mustafa Sarıgül ve Ünlü İlahiyatçı İhsan Eliaçık'tan destek geldi.

Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "Adalet Yürüyüşünün" 17. gününde sürpriz isimlerden destek geldi

MUSTAFA SARIGÜL VE İHSAN ELİAÇIK KATILDI
 
Mustafa Sarıgül ve İhsan Eliaçık'ın da katıldığı yürüyüşte konuşan Kılıçdaroğlu, "Allah'ın yarattığı kainatın içerisinde bir dengesi ve adaleti vardır" dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra Kuran'ın Nahl suresinden bir ayetin yazılı olduğu pankartla fotoğraf çektirdi.

BELEDİYE'DEN 1111 METRELİK BAYRAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı "Adalet Yürüyüşü" 17. gününe, Şişli Belediyesi tarafından getirilen 1111 metrelik dev Türk bayrağıyla başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Adalet Yürüyüşü"nün 17'nci gününe başlarken, Sakarya'nın Akyazı İlçesi Ormanköy Mevkii'ndeki mola yerinde açıklamada bulundu.

TEMEL ADALETTİR

Adalet duygusunun yüceltilmesini, adaletli davranılmasını isteyen Kılıçdaroğlu, "17'nci günümüze başlıyoruz. Yine güzel bir gün. Güneş güzel ve 'Adalet Yürüyüşümüz' devam ediyor. Allah'ın yarattığı kainatın içerisinde bir dengesi ve adaleti vardır. Bu adaleti ve dengeyi bozan da maalesef insanoğludur. Biz isteriz ki adalet duygusu yediden yetmişe herkes tarafından kabul edilsin. Adalet duygusunu yüceltelim, adaletli davranalım. Hiçbir ayrım yapmaksızın, kimlik, inanç, yaşam tarzı ayrımı yapmaksızın hep birlikte huzur içerisinde yaşayalım. Bunun temel yolu adalettir, adalettir, adalettir" dedi. 

BAROLARDAN DESTEK

Yürüyüşe İhsan Eliaçık, Mustafa Sarıgül, 17 baroya üye 300 avukat katılarak destek verdi. Kendilerini "Antikapitalist Müslümanlar" olarak nitelendiren bir grup üzerinde Nahl suresinden "Allah adaleti emreder" ayetinin yazılı olduğu pankart açtı. Yürüyüş sırasında 1111 metre uzunluğunda bayrak açıldı.

İlgili Haberler