ACILI ANNE KENDİSİNİ YAKMAK İSTEDİ

ACILI ANNE KENDİSİNİ YAKMAK İSTEDİ

"Ben onu babasız büyütüp bu yaşa getirdim. Ben ne yaptım ona" diyerek ağladı

BOLU'da, evlenen kızının kendisiyle görüşmemesine isyan eden Şerife Uzun, üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Polis ikna ettiği Şerife Uzun, "Ben onu babasız büyütüp bu yaşa getirdim. Ben ne yaptım ona" diyerek ağladı.

BENZİNİ DÖKTÜ ÇAKMAK ELİNDE BEKLEDİ

Olay, saat 17.30 sıralarında Tepecik Mahallesi Şehit Mustafa Değercan Sokakta meydana geldi. Evlenen kızı Ç.K.'nın kendisiyle görüşmemesine kızan Şerife Uzun, üzerine benzin döktükten sonra eline aldığı çakmakla kendini yakacağını söyledi. Mahalle halkının ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil ve Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geldi. "Kızımı göremiyorum, ben ona ne yaptım" diyerek ağlayan Şerife Uzun, uzun süre yanına kimseyi yaklaştırmadı.

KIZI UZAKTAN İZLEDİ YANINA GİTMEDİ

Olay yerine gelen kızı Ç.K.'nın ise annesinin feryatlarını uzaktan izlemesi ve yanına gitmemesi dikkat çekti. Polisler güçlükle ikna ettiği Şerife Uzun'un üzerinden benzin döktüğü montunu çıkarttı.

Otopark firmasında çalışan Şerife Uzun, "Ben onu babasız büyütüp bu yaşa getirdim. Beni aramıyor, telefonlarıma bile bakmıyor. Bayramda bile kapımı açmıyor. Ben ne yaptım ona" diyerek ağladı.

Şerife Uzun ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı