ABDULLAH GÜL ÖYLE BİR DAĞLICA MESAJI YAYINLADI Kİ

ABDULLAH GÜL ÖYLE BİR DAĞLICA MESAJI YAYINLADI Kİ

"Cumhurbaşkanlığım sırasında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nı iki kez ziyaret etmiş ve kahraman Mehmetçiğimizin birer gece misafiri olmuştum.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dağlıca'daki terörist saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Gül'ün twitter hesabından açıklama yaptı. Son günlerde AKP'nin başına geçeceği konuşulan Abdullah Gül'ün önümüzde ki hafta yapılacak AKP kongresine davet edildiği biliniyor. AKP içerisinde önemli bir kesim Abdullah Gül'ün liderliğini istiyor. 

GÜL DESTEKÇİLERİ ERDOĞAN'DAN ÇEKİNİYOR

Ancak ileri sürülen iddialarda Erdoğan'dan çekinen bu kesimin cesaretli davranamadığı yönünde. Bu nedenle Gül'ün her açıklamasında destekleyenlerine mesajlar gönderdiği söyleniyor. Gül Twitter hesabından Dağlıca mesajının içeriğinide "gönderme" amaçlı yazmış olabileceği üzerinde duruluyor.

BİRLİKTE GECELEDİĞİNİ ÖNE ÇIKARDI

Gül'ün 2 sene önceye dayanan Hakkari Dağ Komando Birliği ziyaretinde birlikte bir gece kaldığını bu nedenle öne çıkardığı düşünülüyor. Erdoğan'ın Başbakan olduğu yıllarda bölgeye yaptığı ziyarette mevzide "çökerek" bilgi alması uzun süre gündemde kalmıştı. İşte gül'ün o mesajı.

KOMANDO TUGAYINI 2 KEZ ZİYARET ETTİM BİR GECE MİSAFİR OLDUM

"Cumhurbaşkanlığım sırasında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nı iki kez ziyaret etmiş ve kahraman Mehmetçiğimizin birer gece misafiri olmuştum. Coğrafi açıdan çok zor olan bölgede halkın güvenliğini sağlamak için görev yapan askerlerimize yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum. Dağlıca'daki menfur saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

O ZIRHLI ARAÇLARDAN BİRİNE BİNMİŞTİ

fft16_mf1700917.jpeg

BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYA YÖNELİK

Şehitlerimizin ailelerine, yüce milletimize ve Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum. Bu hain saldırıların tek amacının ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak olduğu açıktır. Halkımızı teröre karşı haklı tepkisini ortaya koyarken kardeşliğimize ve birliğimize zarar verecek davranışlardan kaçınmaya davet ediyorum"

Kaynak:Haber Kaynağı