7-8 yaşlarında Suriyeli 2 kardeşi kaçırıp taciz ettiler

7-8 yaşlarında Suriyeli 2 kardeşi kaçırıp taciz ettiler

Taciz amacı ile götürdüğü Şile yolundan çocuğu  aldığı yere bırakmaya götürürken bir kamyona arkadan çarptı.

İstanbul Sancaktepe'de Kuran kursuna giden 7 ve 8 yaşında Suriyeli çocukları kaçırarak taciz eden 2 kardeş dönüş yolunda kaza yaptı.

ŞİLEYE GÖTÜRÜP TACİZ ETTİ

14 Temmuz’da 7 yaşındaki erkek kardeşi ile birlikte Kuran kursuna giden 8 yaşındaki Suriyeli S.E.M., 43 yaşındaki Mehmet Bekmez ve kardeşi (38) tarafından bir araca bindirilerek kaçırdı ve Şile'de ıssız bir alanda istismarda bulundu.

Taciz amacı ile götürdüğü Şile yolundan çocuğu  aldığı yere bırakmaya götürürken bir kamyona arkadan çarptı. Küçük kızın, kaza sonrası kendilerine yardıma gelen vatandaşlara kaçırıldığını söylemesi üzerine Mehmet Bekmez ve kardeşi Halil Bekmez kaçmaya başladı.

KARDEŞİ DE YAKALANDI

Vatandaşlar tarafından kovalandıktan sonra yakalanan Mehmet Bekmez dövülerek linç edilmek istendi. Bekmez, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından kaçan kardeşi Halil Bekmez de bir gün sonra gözaltına alındı.

Mehmet Bekmez, savcılıktaki ifadesinde, "cinsel isteklerine hâkim olamadığını, yaşı büyük bir kadını kaçırması ve ilişkiye girmesinin zor olması sebebi ile yaşı küçük bir kız çocuğunu kaçırmaya karar verdiğini" söyledi. Bekmez kardeşler, ‘çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘çocuğun kaçırılması ve alıkonulması’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İlgili Haberler