4 BAKAN HAKKINDA FLAŞ GELİŞME

4 BAKAN HAKKINDA FLAŞ GELİŞME

.

ADALET BAKANI GEREĞİ YAPILACAK DEMİŞTİ YAPTI


17 Aralık kapsamında 4 eski bakan hakkında hazırlanan fezlekeler, Adalet Bakanlığı tarafından hafta içinde savcılığa iade edildi. Dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gurup Toplantısında, her kelimesini biliyoruz sakın üzerinde oynama yapmayasanız" şeklinde Erdoğan2a gönderme yaptığı bakanlara ilişkin yolsuzluk fezlekesi savcılığa iade edildi. Bilindiği üzere fezlekeleri düzenleyerek bakanlığa yollayan savcı görevden alınmış yerine ise 3 savcı atanmıştı. Ancak atanan 3 savcının 2 si daha görevden daha sonra alınmıştı. Tek kalan savcının bu gelişme üzerine ne yapacağı merakla bekleniyor.

10 OCAKTA GEREĞİ NEYSE YAPARIZ DİYEN BAKAN FEZLEKELERİ İADE ETTİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ dört bakanın fezlekesinin Adalet Bakanlığı’na geldiğini açıkladı. Bozdağ “Fezlekeleri inceliyoruz. İncelemenin ardından gereken yapılacak” dedi. Bu haber 10 ocak tarihli Hürriyet gazetesinde yayınlanan bir haber.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin 4 bakan hakkında hazırlanan fezlekelerin bakanlığa ulaştığını söyledi.

Adalet Komisyonu'nda HSYK'nın yapısı ile ilgili değişiklik öngören kanun teklifi görüşülüyor. Görüşmelere ara verildi. Bakan Bozdağ, ara verildiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bozdağ, 4 bakan hakkında hazırlanan fezlekenin Adalet Bakanlığı'na geldiğini açıkladı. Bakan Bozdağ, fezlekelerin Meclis'e ne zaman gönderileceği konusunda ise net bir tarih vermedi ve çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı