3 SAAT GÖRÜŞTÜLER

3 SAAT GÖRÜŞTÜLER

Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde yapılan görüşme sona erdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Joe Biden arasında Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde yapılan görüşme sona erdi.

İKİSİDE OTELE GİTTİLER

Saat 21.00'de akşam yemeğiyle başlayan ve yaklaşık 3 saat süren görüşmenin sona ermesinin ardından, Başbakanlık Ofisi'nden önce Joe Biden, 15 dakika sonra da Davutoğlu ayrıldı. Biden'in bulunduğu konvoy Şişli'deki bir otele; Davutoğlu'nun konvoyu da Beşiktaş'taki bir otele hareket etti

BİDEN TOPLANTIYA GELDİĞİNDE NE DEMİŞTİ

"UZUN ZAMANDAN BERİ DOSTUZ"

Daha sonra konuşan Joe Biden de, "Birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz. Uzun zamandan beri dostuz. Hem dost hem Nato müttefiki olan Türkiye'de bulunduğum için çok müteşekkirim. Dostlar birbirini merakta bırakmazlar. Bosna ve Kosova'da ortak çalışmalarımız hatırlıyorum. Çok sayıda hem bölgesel hem de ulusal çok zor konularda birlikte çalıştık. Her zaman birlikte çok iyi çalıştık. Ortak askeri ortaklığımız çok güçlü. Birbirimize karşılıklı çok güveniyoruz. En son Başbakanı gördüğümde kendisi Dışişleri Bakanıydı. Ben hala Başkan Yardımcısıyım. Bu konuda kendisinden, sizden ders almam gerekiyor" dedi. İkili ardından akşam yemeğine geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı