2 KİŞİYİ ÖLDÜRENLERİN ZANLISI 2 KARDEŞ ÇIKTI

2 KİŞİYİ ÖLDÜRENLERİN ZANLISI 2 KARDEŞ ÇIKTI

ESKİŞEHİR'de park halindeki minibüsün aynasına çarpma konusunda çıkan kavgada 47 yaşındaki Selami Sarı ile arkadaşı 36 yaşındaki Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldürdükleri öne sürülen

ESKİŞEHİR'de park halindeki minibüsün aynasına çarpma konusunda çıkan kavgada 47 yaşındaki Selami Sarı ile arkadaşı 36 yaşındaki Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldürdükleri öne sürülen 20 yaşındaki Hakan K. ile ağabeyi 28 yaşındaki Okan K. Kocaeli'nde yakalandı. Gözaltına alınan 2 kardeş Eskişehir'e getirildi.

HİÇ YÜZÜNDEN 2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜLER

Olay geçen 25 Ocak'ta Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi'nde meydana geldi. Elektrikçi dükkanı sahibi Yalçın Çalışkan, park ettiği minibüsünün aynasına eliyle çarpan 2 kişiyle tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda 2 şüpheli, Yalçın Çalışkan ve yanında bulunan kaynakçı arkadaşı Selami Sarı'yı bıçaklayarak kaçtı. Evli 2 çocuk babası Selami Sarı ile evli 1 çocuk babası Yalçın Çalışkan hastaneye kaldırılırken öldü.

MOBESE KAYITLARINDAN TEŞHİS EDİLDİLER

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp ve Kayıp Şahıslar Bürosu ekipleri, olaydan sonra yaya olarak kaçan 2 kişiyi yakalamak için çevredeki işyerleri ve kurumların güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda Selami Sarı ile Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldüren kişilerin Hakan K. ile ağabeyi Okan K. olduğu belirlendi.

KOCAELİNDE SAKLANIRKEN ELE GEÇİRİLDİLER

Cinayet ile ilgili aranan 2 kardeş dün gece Kocaeli'nde saklandıkları bir evde polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınarak Eskişehir'e getirilen 2 zanlı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alındıktan sonra Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelilerden Hakan K.'nın ağabeyi Okan K. ile birlikte yürürken Yalçın Çalışkan'ın park halinde duran minibüsünün aynasına koluyla çarptıkları, Yalçın Çalışkan ile yanındaki arkadaşı Selami Sarı'nın 2 kardeşe küfür etmesi üzerine aralarında kavga çıktığı ve Hakan K.'nın yanında taşıdığı bıçakla Çalışkan ve Sarı'yı bıçakladığı öne sürüldü. 2 kardeşin Kocaeli'nde oturdukları, Eskişehir'de ameliyat olan annelerini ziyarete geldiklerinde olaya karıştıkları belirtildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 2 kardeşin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceklerini açıkladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı