Redhack İle 'Halk Direnişi' Röportajı

Redhack İle 'Halk Direnişi' Röportajı

Redhack sözcüleri ile mesaj yoluyla görüştük ve birlikte karar verdik; 27 HAZİRAN 2013 akşamı SAAT 19;00 da Twitter üzerinden söyleyişi yapacak; okurlarımızın yönelttiği soruları Redhack'e sorup cevaplar alacağız...

REDHACK İLE SOSYAL MEDYA SÖYLEŞİSİ
 
Redhack gurubunu artık tanıyoruz. Gerçekleri saklamayan ve cesaretli bir şekilde yayınlayan bir kaç kanalda ve gazetelerde yayınlanan röportajları, yaptıkları eylemlerin haberleri ile artık onları yüzbinler tanıyor takip ediyor. Gezi parkı direnişine verdikleri büyük destekten sonra Redhack sosyal medyanın en önemli en sevilen fenomeni faline geldi.

Redhack hakkında bir bilgi vermemize gerek yok. Artık çok iyi tanıyor Türkiye onları.Bu nedenle biz bu duyuru haberimizde bir ilk sayılabilecek ve çok ilgi göreceğini düşündüğümüz Redhack ile " Direnişe Bakış" söyleşimizi nasıl gerçkleştirmeyi planladığımızı ayrıntıları ile vereceğiz.
 
NE ZAMAN ?
 
Redhack sözcüleri ile yaptığımız mesajlı görüşmelerde mutabık kaldığımız gün  27 HAZİRAN 2013 akşamı SAAT 19;00 da başlayacağız söyleşiye. Söyleşinin ne kadar süreceği konusunda herhangi bir sınır yok. Sosyal Medya takipçilerinin ilgisi ve merak ettikleri bitinceye kadar, Redhack seçilen konu hakkında görüşlerini anlatacak, soruları yanıtlamaya çalışacak.
 
SÖYLEŞİ NEREDE YAPILACAK ?
 
Söyleşi Haber Artı Türk'ün  Twitter'de ki https://twitter.com/HaberArtiTurk hesabı üzerinden yapılacaktır.

Yapılan söyleşi daha sonra sitemizde yayınlanacaktır. 
Söyleşi aynı anda sitemizin
Facebook hesabından da canlı verilecek ve o hesaptan sorulan takipçi sorularıda değerlendirmeye alınabilecektir.

Ayrıca söyleşi Haber Artı Türk okurlarının PAYLAŞIM desteği ile tüm sosyal medya kullanıcılarına ulaştırılabilecektir.
 
SORULARIMIZ NASIL ULAŞACAK, NASIL YANIT ALACAĞIZ?
 
Seçtiğimiz konu başlıkları sıra ile Haber Artı genel Yayın Yönetmeni Cuma Hikmet ile Redhack görüşmesi sırasında sosyal medya kullanıcılarının konuştuğu konuya dair soruları Cuma Hikmet tarafından RT edilerek Redhack sözcüsüne iletilmiş olacaktır. Redhack ise konu ile ilgili görüşlerini açıkladıktan sonra konuya dair soruların yanıtlarını verecektir. Söyleşiyi sabote etmek amacı bulunan ve küfür hakaret içerikli mesaj kullanıcıları bloke edilecektir.
 
SÖYLEŞİ KONUSU VE ALT BAŞLIKLAR
 
Redhack ile gerçekleştireceğimiz bu söyleşinin amacı yaklaşık bir aydır herzeminde sürmekte olan, halkın demokratik hak ve özgürlükleri talebi ile sürdürdüğü "DİRENİŞ"i hakkında Redhack'in görüş ve önerilerinin toplu bir şekilde anlaşılmasıdır.

Ayrıca Direnişe büyük destek veren sosyal medya kullanıcılarınında görüş öneri ve eleştirileri ile bu amaca katkı sağlamasını sağlamaktır. Söyleşiye demokratik usul ve söylemde olan her görüş, öneri,eleştiri değerlendirilecek, yayınlanacaktır. Buna göre söyleşimizin teması ve alt başlıkları sırası ile şunlardır.
 
HALK NEDEN DİRENİYOR ?
 
Sosyal nedenler
Ekonomik Nedenler
Kültürel Nedenler
 
HALK DİRENİŞİNİN MESAJLARI NELERDİR
 
Siyasete verdiği mesajlar
Geniş halk yığınlarına verdiği mesajlar
Ekonomiye verdiği mesajlar
Kültürel Mesajlar
 
DİRENİŞE DAİR 
 
Direnişin Rengi
Direnişin mizahı
Direniş yöntemleri
 
SÖYLEŞİYE İLİŞKİN ÖNEMLİ NOTLAR
 
Redhack ile gerçekleştirilecek "SOSYAL MEDYA" söyleşisine herkes katılabilecektir. Redhack'ten son günlerde çok şikayetçi olan Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek ve AB Bakanı Egemen Bağış'a soruları ve eleştirileri için öncelik verilecektir.
 
Tüm Sosyal Medya kullanıcılarının büyük bir ilgi göstereceğinden eminiz.
 
Cuma Hikmet