Antalya'da kayıp olan 12 yaşında çocuk bulundu

Antalya'da kayıp olan 12 yaşında çocuk bulundu

Antalya'nın Finike ilçesinde dün babası tarafından okula gitmek üzere okulun yakınına bırakılan ve 24 saattir haber alınamayan 12 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi çocuk bulundu.

Antalya'nın Finike ilçesinde dün babası tarafından okula gitmek üzere okulun yakınına bırakılan 12 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi çocuktan 24 saattir haber alınamıyor. Üzüntülü baba ise çocuğunun bulunmasını istemişti.

KUMLUCA'DA BULUNDU

Antalya'nın Finike ilçesinde dün babası tarafından gittiği okulun yakınına bırakılan ve bir daha haber alınamayan 12 yaşındaki çocuk Kumluca ilçesinde arkadaşının yanında bulundu.

ARKADAŞININ YANINA GİTMİŞ

Polis ekiplerinin arama başlattığı çocuk bugün akşam saatlerinde Finike'ye komşu olan Kumluca ilçesinde arkadaşının evinde bulundu. Arkadaşının babası tarafından haber verilmesinin ardından, aile ilçeye giderek çocuklarını teslim aldı.

MUTLUYUZ

Çocuğunun bulunmasından dolayı mutlu olduğunu kaydeden baba Ramazan K. "Herkese teşekkür ederim. Sağ salim arkadaşının yanında bulduk. Durumu gayet iyi. Mutlu olduk" dedi.

 

Finike ilçesinde Cengiz Topel Orta Okulu 7. sınıf öğrencisi Erhan Kopu'nun (12) babası Ramazan Kopu, çocuğunu dün öğle saatlerinde okulun yakın bir noktasına okula gitmesi için bıraktı. Bir süre sonra çocuğunun okula gitmediğini öğrenen baba Kopu, çocuğunu gidebileceği bütün yerlere sorduktan sonra da çocuğunu bulamadı. Durumu polis ekiplerine bildiren üzüntülü baba, çocuğunun bulunmasını istedi.

Olayla ilgili bilgi veren baba Kopu, "Dün öğlen saatlerinde okula gitmesi için okulun yakın bir noktasına bıraktım. Daha sonra okula gitmediğini öğrendim. Gidebileceği her yere baktım, sordum bulamadım. Çok üzüntülüyüm. Bulunmasını istiyorum. 24 saattir haber yok" dedi.

BU GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİNDEN ÖZETLER

55-005.jpg

İlgili Haberler