ÖNCE MÜDÜRÜ SONRA KENDİSİNİ VURDU

ÖNCE MÜDÜRÜ SONRA KENDİSİNİ VURDU

Ankara'nın Etimesgut İlçesinde bir okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E. çıkan tartışma sonrası okul müdürünü yaraladıktan sonra aynı silah ile kendisini vurdu.

Ankara Etimesgut'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E. ,okul müdürünü yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu

ÖNCE TARTIŞTILAR

Mynet'in haberine göre Ankara'da bir okulun güvenlik görevlisi, tartıştığı okul müdürünü silahla yaraladıktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Etimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E, henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı.

POLİSLER GELİNCE KENDİNİ VURDU

Kavgaya dönüşen olayda yanında bulunan silahla okul müdürünü yaralayan M.E, olay yerine gelen polis ekiplerinin teslim olması yönündeki uyarılarını duyduktan hemen sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Ağır yaralanan zanlı ile okul müdürü hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan okul müdürü Gürüler'in hayati tehlikeyi atlattığı, M.E'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

OKULDA ÖĞRENCİ YOKTU İDDİASI

Öte yandan silah sesinin duyulmasının ardından okulun tahliye edildiği ve olay sırasında öğrencilerin içeride olmadığı öğrenildi.

KAYNAK Mynet

 

İlgili Haberler