"ZORLA TECAVÜZ EDİLDİYSE BU POZLAR NE"

"ZORLA TECAVÜZ EDİLDİYSE BU POZLAR NE"

Bahadır K.'ya sahip çıkan annesi 45 yaşındaki Selver K., oğlu ile S.Ö.'nün birlikte çektirdiği mutluluk pozları ve görüntülerini...

ADANA'da 14 yaşındaki S.Ö.'yü zorla kaçırıp, 3 ay boyunca tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan 26 yaşındaki Bahadır K.'ya sahip çıkan annesi 45 yaşındaki Selver K., oğlu ile S.Ö.'nün birlikte çektirdiği mutluluk pozları ve görüntülerini mahkemeye delil olarak sundu.

POLİSE GİDERSENİZ KIZINIZ ÖLÜR

Ankara'da yaşayan işsiz Bahadır K., aynı mahallede oturan S.Ö. ile 2014 yılının haziran ayında arkadaş oldu. S.Ö. ile evlenmek isteyen Bahadır K., yaşının küçük olması nedeniyle ailelerin karşı çıkması üzerine kızı kaçırıp Adana'daki evlerine getirdi. Kızlarını arayan aileyi de, "Eğer polise giderseniz kızınız ölür. Artık benimle yaşayacak" diyerek tehdit etti. Kızlarının hayatından endişe eden aile, polise başvurmadı.

BAHADIR BENİ KAÇIRDI ZORLA TEZAVÜZ ETTİ

Bahadır K., evine getirdiği kıza defalarca tecavüz etti. 2 hafta önce polise şikayetçi olan S.Ö., Bahadır K.'nın kendi zorla kaçırdığını, defalarca tecavüz ettiğini, ailesinin de kendisi dilendirdiğini iddia etti. Bunun üzerine yakalanan Bahadır K., suçlamaları kabul etmedi. S.Ö. sevgili olduğunu belirten Bahadır K. tutuklandı. Zorla dilendirme suçundan gözaltına alınan Bahadır K.'nın babası Arif K. ile annesi Selver K. ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

KAÇIRILAN BÖYLE POZ VERİR Mİ?

Oğlunun S.Ö.'yü zorla kaçırmadığını ileri süren anne Selver K., delil olarak çiftin birlikte çekilmiş fotoğraflarını ve video görüntülerini Cumhuriyet Savcılığı'na delil olarak sundu. S.Ö. ile oğlunun 7 ay birlikte yaşadıklarını ileri süren Selver K., "Zorla kaçırılan bir insan, böyle mutluluk pozları verir mi? Bu kız bizi kandırdı, şimdi de devleti yanıltmaya çalışıyor" dedi.

HAMİLE KALDI, KÜRTAJ YAPTIRDI

Bahadır K. ile S.Ö.'nün, Adana'da oturmadıklarını söyleyen anne Selver K., "Oğlum Ankara'da kızla aynı mahallede oturuyor. Birbirlerini görüp aşık olmuşlar. Oğlum bize gelip, evlenmek istediğini söyledi. Biz de kızın yaşının küçük olduğu için izin vermedik. Bunun üzerine kız oğluma, 17 yaşında olduğunu, 3-4 ay sonra 18'e basacağını söyleyip, kaçırmasını istemiş. Hatta, kızın annesi Özlem Ö., evlerinin yakınında bir daire kiralayıp, içini döşeyerek onların birlikte oturmalarına izin verdi. Bunlar aylarca karı-koca hayatı yaşadı. Kız hamile kaldı, 3 ay önce tartışmışlar S.Ö. annesinin evine gitti. Hamile gitti, kürtaj yaptırıp geri döndü. Biz buna da sesimizi çıkartmadık. Nüfus cüzdanının annesinin evinde kaldığını, yaşını doldurunca nikah kıydıracağını söyleyip oğlumu oyaladı" dedi.

ADANA'YA AKRABA ZİYARETİNE GELDİ

Adana'ya yaklaşık 10 gün önce akrabalarını ziyarete gelen Bahadır K. ile S.Ö.'nün olaydan 2 gün önce tartıştıklarını kaydeden Selver K., zorla dilendirme iddialarının da yalan olduğunu savundu. Yaşadıkları karşısında şoka girdiğini ifade eden Selver K., "Bunlar 10 gün önce Adana'ya geldiler. Birlikte gezdi, dolaştılar, neden bilmiyorum, tartıştılar. Bunun üzerine de kız gidip şikayet etmiş. Yaşının 14 olduğunu biz o zaman öğrendik. Vücudu 14 yaşındaki kız gibi durmuyordu. Öyle zorla dilendirme, işkence yapma mümkün mü? Bu memlekette hiç mi polis yok, sokakta dilenirken ekibin birini durdurup yardım isteyemez miydi? Kesinlikle dilendirme olayı yok" diye konuştu.

KEMİK YAŞI TESPİT EDİLECEK

Selver K. tutuklu yargılanmasına karar verilen Bahadır K.'nın serbest bırakılması için Cumhuriyet Savcılığı'na itiraz dilekçesi verdiklerini, kızın kemik yaşının saptanmasını da talep ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı