ZONGULDAK'TA TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

ZONGULDAK'TA TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde bir grup vatandaş, son günlerde artan terör olaylarını düzenlenen yürüyüş ile protesto etti. Yürüyüşü düzenleyen gurbetçi Özgür Celepci, katılımın az olmasına tepki gösterdi.Avusturya'da yaşayan...

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde bir grup vatandaş, son günlerde artan terör olaylarını düzenlenen yürüyüş ile protesto etti. Yürüyüşü düzenleyen gurbetçi Özgür Celepci, katılımın az olmasına tepki gösterdi.

dha-c6b774437ff07d529ca52f4589687f0a-3-t.jpg

PKK ALEYHİNE SLOGANLAR ATILDI

Avusturya'da yaşayan Özgür Celepci, tatil için geldiği Ereğli ilçesinde son günlerde artan terör olaylarına tepki amacıyla yürüyüş düzenledi. Devrim Bulvarı'nda toplanan 30 kişi, terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı. Daha sonra kalabalık, ellerinde Türk Bayrak'larıyla yürüyüşe başladı. Celepci'nin katılımın fazla olması için yoldan geçenlere, "Ülke yanıyor siz sadece yerinizde oturuyorsunuz. Ne zaman kalkacaksınız? Bu gidişata ne zaman bir 'dur' diyeceksiniz? Kahve köşesinde okey oynamak sana birşey getirmez. Yarın bir gün bu vatan elden gittiğinde 'sen ne yaptın' diyemezsin. Allahın huzuruna çıktığında cevap veremezsin" diye bağırarak çağrıda bulundu.

dha-c6b774437ff07d529ca52f4589687f0a-5-t.jpg

"ŞEHİDİNE SAHİP ÇIKMAYAN UTANSIN"

Atatürk Anıtı'nda sona eren yürüyüşün ardından grup, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. katılımın fazla olması için bastırdığı 3 bin broşürü dağıtmasına rağmen katılımın az olmasına üzüldüğünü belirten Celepci, "Demek ki şehit hepimizin şehidi değilmiş. Sakın yarın bir gün Allah'ın huzuruna çıkınca bende 'şunu yaptım' deme. Sen şehidini utandırdın çünkü. Hepiniz utandırdınız. Sakın sahip çıkmayın. Şehidine sahip çıkmayan utansın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı