ZIRHLI ARAÇ YİNE KORUMADI; 3 P0LİS ŞEHİT

ZIRHLI ARAÇ YİNE KORUMADI; 3 P0LİS ŞEHİT

Güneydoğu'da olaylar tırmanıyor. Polis aracına düzenlenen saldırıda zırhlı araç içinde 2 polis şehit oldu 3 polis yaralı

DİYARBAKIR Silvan İlçesi'nde, PKK'nın bombalı saldırısında 3 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.
Saldırı, Diyarbakır-Silvan karayolunun Oğuzlar Mevkii'nde bugün saat 15.15 sıralarında meydana geldi.

ZIRHLI ARAÇ YİNE KORUMADI

PKK'lı teröristler karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı zırhlı polis aracı geçerken uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Saldırıda araçta bulunan 5 polis memuru yaralandı. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı polisler ambulanslarla alınarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınırken, polislerden 3'ü doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit düştü. Diğer yaralı 2 polisin tedavisi sürüyor.

Bölgede güvenlik güçleri PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı.

ŞEHİT SAYISI 3'E YÜKSELDİ 

151220151704369904216_2.jpg

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi karayolunda PKK'lıların polis zırhlı aracına düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan polislerin sayısı 3'e yükseldi. Bombalı saldırıda ağır yaralanan ve Ankara'dan Diyarbakır'a olaylar nedeniyle geçici görevle geldiği belirtilen 3'üncü sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu da hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Saldırıda şehit olan diğer polis memurlarının özel harekat polis memuru 47 yaşındaki Mustafa Nohut ile Nuri Yazaner olduğu belirtildi. 1 Polisin durumu ise çok ağır.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Yaralı 2 polisin tedavileri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı