ZEKERİYA ÖZ'DEN POLİS OPERASYONUNA SERT TEPKİ

ZEKERİYA ÖZ'DEN POLİS OPERASYONUNA SERT TEPKİ

Savcı Zekeriya Öz "İsrail’e gücü yetmeyen zavallılar, polise sahurda saldırdı."

İstanbul'da emniyet görevlilerine yapılan baskına 17 Aralık soruşturmasında dönemin İstanbul Başsavcıvekili olan Zekeriya Öz'den tepki geldi.
Öz, "Evindeki paraları sıfırlayamayanlar devletin ve milletin itibarını sıfırladılar. Şimdide masumlara iftira atıp onları da sıfırlamaya çalışıyor" dedi. Zekeriya Öz twitter hesabından şunları yazdı: 

- Yine birileri bahane üretmekte zorlanınca Gündemi unutturmak için şahsıma iftira atıp mağdur edebiyatıyla prim yapmaya çalışıyor.

- Evindeki paraları sıfırlayamayanlar devletin ve milletin itibarını sıfırladılar. Şimdide masumlara iftira atıp onları da sıfırlamaya çalışıyor

- İsrail Gazze'ye saldırdı Türkiye misilleme olarak polislere kara harekatı başlattı. İsrail'e gücü yetmeyen zavallılar polise sahurda saldırdı.

- Tarihe hırsız ve zalim olarak geçmektense mazlum ve mağdur olarak geçmek şereftir. Hz Yusuf'u kuyuya atan kardeşleri kapısında dilenci oldular.

- IŞİD'in elinden rehineleri kurtaramayan acizler hırsızlığı örtmek ve hırsızları kurtarmak için polislere iftira atıp baskın yapıyorlar yerse.

Kaynak:Haber Kaynağı