ZEKERİYA ÖZ'DEN ÇOK KONUŞULACAK ŞEHİT SAVCI KİRAZ SORULARI

ZEKERİYA ÖZ'DEN ÇOK KONUŞULACAK ŞEHİT SAVCI KİRAZ SORULARI

DHKP-C üyesi teröristler tarafından gerçekleştirilen adliye baskınına gelen tepkiler bitmek bilmiyor. Yapılan açıklamalara rağmen çok sayıda sorular her gün daha çok artıyor. Eski Ergenekon Savcısı Zekeriya Ö'de konuya ilşkin çok konuşulacak yorumlar yapt

 
Ergenekon ve balyoz davalarının özel yetkili başsavcısı iken 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu ardından görevden alınan Savcı Zekeriya Öz, Savcı Mehmet Selim Kiraz için çarpıcı ididalar ortaya attı. Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda savcıya sıkılan kurşun sayısı ve ölüm haberinin açıklanması çelişkilerine dikkat çekti.

ÇOK KONUŞULACAK SORULAR

Ergenekon davasının mimarı eski savcı Zekeriya Öz, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde dün öldürülen Savcı Mehmet Selim Kiraz için çarpıcı iddialar ortaya attı.

DEVLET 5 DOKTOR 2 KURŞUN DİYOR

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümünün gizlendiğini belirten Zekeriya Öz, "Nasıl bir devletiz ki Savcımız şehit ediliyor ölümü devletin üst makamlarınca gizleniyor. Devlet 5 kurşun diyor doktor 2 kurşun diyor" dedi.

BAŞBAKAN,ADALET BAKANI SUSUYOR, CUMHURBAŞKANI YURT DIŞINDAN KONUŞUYOR

Operasyonun aceleye getirildiğini öne süren Zekeriya Öz, "Operasyonun niye aceleye getirildiğini kimse anlamış değil, niye adalet bakanı ve başbakan varken yurdışındaki cumhurbaşkanı konuşuyor?" diye sordu.

NEDEN KORUMA VERİLMEDİ

Savcı Mehmet Selim Kiraz önemli bir soruşturmaya bakıyorken niçin kendisine koruma verilmediğini sorgulayan Zekeriya Öz, olayda ihmali olanların yargılanması gerektiğine işaret etti.

İŞTE ZEKERİYA ÖZ'ÜN TWITTER'DAN YAPTIĞI O AÇIKLAMALAR

2-743.jpg

1-20150401143426.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı