ZEKERİYA ÖZ ERGENEKONU UNUTTU

ZEKERİYA ÖZ ERGENEKONU UNUTTU

Zekeriya Öz'den sert sözler...

Zekeriya Öz twitterda çarpıcı açıklamalar yaptı. Terör ve yolsuzluk vurgusu yapan Öz'ün "Her kim de terörle mücadele etmiş masum insanları içeri atıp teröristleri dışarı çıkarıyorsa bunun hesabını da vereceklerdir." sözü, Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan askerleri hatırlattı. Öz'ün tweetleri şöyle;

"Tüm vicdanlılar görüyor ki, vicdansızca bir ZULÜM, hırsızlar, rüşvetçiler, milletin a..ko..lar, darbeciler ve satılmış ajanlarca yapılmaktadır.

Cumhuriyet tarihinin en kirli ve ihanet dolu alçaklığına Türk Halkı olarak şahit olununan bir dönem yaşıyoruz.

İçte ve dışta her kim gizliden ve açıktan teröre, terör örgütlerine destek oluyorsa mutlaka kanun önünde hesabını verecektir.

Her kim de terörle mücadele etmiş masum insanları içeri atıp teröristleri dışarı çıkarıyorsa bunun hesabını da vereceklerdir.

Kimsenin şanlı Türk Devletini uluslararası arenada terörü destekleyen devlet konumuna sokmaya hakkı yoktur. Devlet Türk Halkınındır.

Kimse kendini kanunların üstünde göremez. Devlette herkesin sorumluluğu vardır. Kanunlar mutlaka herkese uygulanacaktır.

Adaletin devre dışı bırakıldığı yerde terör olur, anarşi olur. Adaletin siyasallaştığı yerde güçlüler haklı olur. Haklılar suçlu olur.

Adaletten korkanlar zalimler, diktatörler ve firavulardır. Adaletin önüne çıkamayanlar hırsızlar, Yetim malı yiyenler, yolsuzluk yapanlardır."

z3.pngz2.pngz1.png

Kaynak:Haber Kaynağı