ZEKERİYA ÖZ BAŞBAKANI YALANLADI!

ZEKERİYA ÖZ BAŞBAKANI YALANLADI!

Yenişafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında, Başbakan Erdoğan'ın Pakistan ziyaretini köşesine taşıdı. Selvi'nin iddialarına Zekeriya Öz'den cevap gecikmedi: Yalan, İftira, Hayal Mahsulü..

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi Başbakan Erdoğan'ın  bütçe görüşmelerinden sonra Cuma günü milletvekilleriyle yaptığı yemekli toplantısında ki konuşmalarını köşesine taşıdı:

''Orada Başbakan üç noktanın altını çiziyor.

1-Biz yolsuzlukla sonuna kadar mücadele ederiz. Üç Y yani yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklarla mücadele hedefimizi daha yola çıkarken ortaya koymuşuz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.

2-Bir operasyon başlatılıyor. İlk günden bakanlarımız hedefe konuluyor. Burada bir art niyet var. 14 ay takip yapmışsın. Neymiş bir çantayla eve girmiş, çanta olmadan çıkmış. Çantanın içinde ne vardı? Hepimiz bir eve giderken elimiz boş gitmeyiz. Bir çikolata alırız en azından. Niye operasyon yapmadın o zaman? Maksat farklı.

3- Bu adamın bizden talepleri oldu. Ergenekon'la mücadeledeki çabası nedeniyle 2 kez terfi ettirdik. Ama memnun kalmadı. Bizden bölgeyi istedi. Vermedik. O zaman siz görürsünüz diyor.

O adam kim?'' 

Abdülkadir Selvi'nin köşe yazısında Başbakan erdoğan'ın işaret ettiği isim olan Ergenekon Savcısı Öz'den cevap gecikmedi. Zekeriya öz Twitter hesabından Selvi'yi dolayısıyla Başbakan'ı yalan, iftira ile suçladı..

İşte O twittler:




Başbakan Erdoğan ve Selvi'nin cevapları merak ediliyor...


Kaynak:Haber Kaynağı