YÜZYILIN TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

YÜZYILIN TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

İngiliz Metro Gazetesi'nin haberine göre takıma iyi bir hücum oyuncusu katmak isteyen Louis van Gaal'in raporu doğrultusunda harekete geçen Manchester United,

Real Madrid, Manchester United'ın Gareth Bale için yaptığı 150 milyon poundluk teklifi kabul etti. İngiliz Metro Gazetesi'nin haberine göre takıma iyi bir hücum oyuncusu katmak isteyen Louis van Gaal'in raporu doğrultusunda harekete geçen Manchester United, Hürriyet'in haberine göre Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale için 150 milyon poundluk teklif yaptı.  

REAL MADRİD PARAYI NE YAPACAK

Son dönemde oynanan kötü futboldan rahatsız olan Ancelotti'nin yapılan teklif sonrası Real Madrid yönetimine satış için onay verdiği öne sürüldü. Transferin sezon sonunda gerçekleşeceği konuşulurken, Real Madrid'in elde edeceği parayla önce Marco Reus'u ardından United'ın kalecisi De Gea'yı kadrosuna katması bekleniyor.

gareth-bale-real-madrid-la-liga.jpg

Galli yıldız, 2013 yılında 100 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e imza atarak dünya futbol tarihinin en pahalı futbolcusu unvanının sahibi oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı