YÜRÜYÜŞÜNDEN ŞÜPHELENİLDİ, ÇALDIKLARI MAKATINDAN ÇIKTI

YÜRÜYÜŞÜNDEN ŞÜPHELENİLDİ, ÇALDIKLARI MAKATINDAN ÇIKTI

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden birinin yürüyüşünden şüphelenilmesi üzerine çektirilen röntgen filminde, çaldığı 2'si altın 6 küpe ve 2 kolye makatında çıktı. Takıların röntgeni çeken teknisyenin ev

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen pazar günü 2 kişinin Yeni Mahalle’deki bir evin kapısını zorlayıp içeri girdiği ihbarını aldı. Verilen adrese giden polis, şüphelilerden 26 yaşındaki O.D.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerden birinin de 41 VS 919 plakalı otomobille kaçtığı belirleyen polis, aracın bulunması ve şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

POLİS, YÜRÜYÜŞÜNDEN ŞÜPHELENDİ
Gözaltına alınan O.D. bugün adliyeye sevk edildiği sırada polis, o bölgede diğer şüphelinin kaçtığı aracı fark edip, durdurmak istedi. Şüpheli ise ’Dur’ ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından otomobil durduruldu, içindeki 24 yaşındaki Ö.A. da gözaltına alındı.
Sağlık kontrolü için Beyşehir Devlet Hastanesi’ne götürülen Ö.A.’nın yürüyüşündeki aksamadan şüphelenen polis, röntgen filmi çekilmesini istedi. Röntgen filminde ise Ö.A.’nın makatında çaldığı altın 2’si altın 6 küpe ve 2 kolye olduğu görüldü.


TESADÜFÜN BÖYLESİ
Şüphelinin röntgenini çeken teknisyen, ise Ö.A.’nın makatından çıkartılan ve poşet içine konan altın takıların kendi evinden çalınan altınlar olduğunu söyledi.
Küpe ve kolyeler sahibine teslim edilirken gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sürüyor.

 

posta