YURT YANGININDA YANAN ÇOCUKLARA YANDAŞ YAZARDAN SKANDAL SÖZLER

YURT YANGININDA YANAN ÇOCUKLARA YANDAŞ YAZARDAN SKANDAL SÖZLER

Anın yayın yasağı getirilen yurt yangınında can veren 12 kız çocuğuna ilişkin bunları söyleyip olayı kapatmak istedi.

AKP ve yakın yazarlar yurtlarda gelen faciaları tecavüzleri ve ayrıntılarını konuşmayı nedense hiç sevmiyorlar.

Daha önce bir çok tarikat mensubu ve evlerinde gerçekleşen tecavüzlerde olduğu gibi, Süleymancılara ait olduğu ileri sürülen ve 12 kız çocuğunun feci şekilde yanarak can verdiği Adana Aladağ faciasınıda " başımız sağolsun,melek oldular, kader" deyip kapatmak istiyorlar. " Aynı tarikata ait eski bir yangın faciasında ise yine çok sayıda çocuk can vermişti. Unutuldu gitti.

HEMEN ÜZERİ KAPANSIN

Ayrıntıları bir öğrenelim, bu yurt kimlerinmiş,denetim yapılmış mı, eski yurt neden taşınmış" gibi soruları sorunca sizi derhal "vatan haini yada işe siyaset sokucu" olarak suçluyorlar. İşte AKP'nin en ateşli savunucularından biri olan yazarın faciada birbirlerine sarılarak yanan çocuklar için yorum ve tepkisi.

OLAYLA İLGİLİ ANINDA YAYIN YASAĞI GELDİ

Bir dönem Yeni Şafak gazetesinde yazan AKP yandaşı Sevda Türküsev, Adana'daki tarikat yurdunda yanarak hayatını kaybeden çocukların ardından, "Yavrucaklar melek oldu uçtu gitti..." şeklinde bir tweet paylaştı.

sevda-turkusev-den-zeki-alasya-icin-agir-ifadeler-7289486_x_8885_o.jpg

Yeni Şafak gazetesinin eski köşe yazarı Sevda Türküsev, Adana'da Süleymancılara ait  tarikat yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden kız öğrencilerin ardından, tepkilere yol açan bir paylaşımda bulundu. 

ACININ SİYASETİ Mİ OLUR ?

Sevda Türküsev, kimi basın yayın organlarının facianın tarikat yurdunda gerçekleşmesini vurgulaması üzerine, "Gözyaşının acının siyaseti mi olur be bre densizler edepsizler vicdansızlar! Yavrucakkar melek oldu uçtu gitti siz siyasetin peşindesiniz!" paylaşımında bulundu. 

İLK GAFI DEĞİL!

Sevda Türküsev daha önce de, Özgecan Aslan cinayeti dolayısıyla paylaştığı tweetler nedeniyle tepkiyle karşılanmıştı.

70550_99660_30112016080737_7.jpg

Cinsel saldırının doktora anlatılması gerektiğini belirten Türküsev, “Uğradığı tacizi doktora değilde sosyal medyada yazan kadınlara: Bi kendinize gelin, dizlerdeki gibi kahraman mı olacaksınız sanıyorsunuz?” ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak:Haber Kaynağı