YSK SKANDALINA ŞOK İDDİA;İMKANSIZ RAKAMLAR

YSK SKANDALINA ŞOK İDDİA;İMKANSIZ RAKAMLAR

YSK'nın sitesindeki sonuç izlemeyi ani bir kararla kapatması skandalına şok bir iddia bağlantısı yorumu yapıldı

1 Kasım seçimlerinde oy sayımı sürerken, YSK'nın seçim takip sistemini kapatmasıyla ilgili çok ciddi bir iddia ortaya atıldı. Cumhuriyet'te yer alan bir habere göre iddialar çok vahim. 

FUAT AVNİ İDDİLARI AKLA GELDİ

Fuat Avni'nin geçtiğimiz hafta içerisinde hesabından orataya attığı iddilar ile AKP'nin algı yaratması için oyları % 55 olarak açıklanıp iş oldu bittiye getirilecek iddiası yeniden gündeme gelmişti. 
DİKKATLER CHP VE HDP'DE

Sosyal medya açıklanan oldu bitti rakamları ardından CHP ve HDP'nin açıklamalarını beklerken, YSK aniden sonuç izleme ekranını izlemeye kapatmıştı. Bu sırada Sosya medyada ileri bazı rakamlar ortaya atılarak bu sonuçlar imkansız denilmeye başlandı. Ortalığı fena halde karıştıracak iddilar ise şöyle

BU YÜZDEN Mİ KAPATTI

1 Kasım seçimlerinde oy sayımı sürerken, YSK'nın seçim takip sistemini kapatmasıyla ilgili çok ciddi bir iddia ortaya atıldı.

BU SAYILARIN ARTMASI İMKANSIZ İDDİASI

Twitter üzerinden İstanbul'un bazı ilçelerindeki seçmen sayısı ile ilgili rakamlar paylaşan bir kullanıcı, sayının normalin üzerinde arttığını vurgulamasının ardından YSK'nın seçim takip sistemini kapattığı iddia edildi.

İŞTE O TWEETLER

1-(1)-005.jpg

2-(1).jpg

3-(1)-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı