YOZGAT'TA KATLİAM GİBİ KAZA;4 ÖLÜ 3 YARALI

YOZGAT'TA KATLİAM GİBİ KAZA;4 ÖLÜ 3 YARALI

Fransa plakalı 48 yaşındaki Fahri Şahin yönetimindeki CX-589-EF plakalı otomobil Dişli Köyü yakınlarında hızla yandan çarptı

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'ne bağlı Dişli Köyü yakınlarında asker arkadaşını görmeye giden Mehmet Yılmaz'ın içinde bulunduğu otomobile dönüş yolunda gurbetçi ailenin içinde bulunduğu Fransa plakalı otomobil yandan çarptı.

TOPLAM 4 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada, biri gurbetçi otomobilde olmak üzere her iki araçta bulunan 4 kişi öldü, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Sorgun'a bağlı Dişli Köyü yakınlarında bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde oturan72 yaşındaki Mehmet Yılmaz, Ağcın Köyü'nde bulunan askerlik arkadaşını beraberindekilerle birlikte görmeye gitti.

GURBETÇİ ARACINA YANDAN ÇARPTI

Yılmaz'ın içinde bulunduğu ve 73 yaşındaki Şakir Dursun'un kullandığı 06 AH 5260 plakalı otomobile, dönüş yolunda Fransa plakalı 48 yaşındaki Fahri Şahin yönetimindeki CX-589-EF plakalı otomobil Dişli Köyü yakınlarında hızla yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil hurda yığınına döndü.

3 KİŞİ AĞIR YARALI

61733_87159_22092015154403_0.jpg

Korkunç kazada, 06 plakalı araçta bulunan sürücü Şakir Dursun, Mehmet Yılmaz (72) ve Duran Akgün (81) olay yerinde, Fransa plakalı araçta bulunan Aysel Bulut (43) kaldırıldığı Sorgun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada, gurbetçi sürücü Fahri Şahin (48), ayın aileden Arife Şahin (24) ve Samet Şahin (3) yaralandı.

ÇOK HIZLIYDI İDDİASI

Yaralılar, Yozgat ve Sorgun Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybedenler ise Sorgun Devlet Hastanesi morguna konuldu.
Kazayı gören bir vatandaş ise, yabancı plakalı aracın çok hızlı olduğunu, diğer aracın ise Dişli Köyünden Sorgun istikametine dönmeye çalıştığı sırada yandan çarptığını, bu sırada ortalığı bir toz bulutu kapladığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı