Yorgo'dan Melih Gökçek'e Ağır kapak

Yorgo'dan Melih Gökçek'e Ağır kapak

Yorgo Angelopoulos, Gökçek'in kendisine yönelik eleştirilere şöyle cevap verdi:

Cevap öyle değil böyle verilir

 
 
Cevap öyle değil böyle verilir

 


 

Melih Gökçek TRT'de katıldığı programda bayrak yakma konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Twitter'da ortaya attığı iddiaları yalanlayanYorgo Angelopoulos ismiyle sosyal medyada yer alan ismi hedef aldı.

Yorgo Angelopoulos, Gökçek'in kendisine yönelik eleştirilere şöyle cevap verdi:

Ne demişler, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Koskoca şirketler reklam için milyonlarca dolar harcarken, benim reklamımı sağ olsun Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bedavadan yapıyormuş. Lakin iyisi kötüsü olmaz derken, reklamımı yaparken bana sahtekar, yalancı diyen Melih Gökçek'e bir kaç sorum olacak. Zat-ı muhterem bunları cevaplayacak kadar dürüst ve şerefli(!) ise amenna, yok eğer değilse, bu dediklerimin aksini ıpsat etmezse, onun konuşma tarzıyla aynen şunu söylüyorum; "Sahtekar ve şerefsizsiniz".

Dün akşam TRT Habere çıkan Melih Gökçek'in, benim ismimi zikrettiği (daha doğrusu edemediği, çünkü beyefendi zaten Türkçe'yi doğru dürüst konuşamıyorken, ondan yunanca bir ismi telaffuz etmesini beklemek eşekliktir) 1 dakikalık videoyu izleyelim. İşte o video;

Melih Gökçek bana demiş ki; "Hemen onu yayınla, ve biz de TRT'yi protesto edelim. Yoksa hemen yalancı ve sahtekar olduğun ortaya çıkar" demiş. O da yetmemiş hala sahtekarlığım devam ediyormuşum..

1- Yalancı ve sahtekar olmam için öncelikle Türk Bayrağını yaktılar dediğim kişileri pkk lı olarak değil, direnişçiler olarak göstermem gerekirdi. Kaldı ki sanırım melih gökçek ve ahalisinin istediği de bu. Ben şimdi direnişçileri Türk bayrağı yaktı demediğim için mi sahtekar oldum?

2- Eğer bayrağı pkk'lılar yaktıysa, sen kimi savunuyorsun? Dün pkk kendi polisini kurdu, kınayan karşı gelen bir tek tweet atabildin mi?

3-Benim o tweeti attığım gün, bana dediğin gibi "Hemen onu yayınla ve biz de TRT'yi protesto edelim" diyeceğine, neden benim attığım tweeti Favorilerine ekledin?

 

4- Sahketar ve yalancı olan bensem; İstiklal caddesindeki HSBC bankasının kasasını söküp götüren teknik görevlileri, Ziraat bankasının ATM'sini soyan bu eşkiyanın, gezi parkı ile ne alakası var, cevap verin şehir eşkiyaları diye, yalana ve provake tweet atmak ve bu halka resmen eşkiya deme hakkını kendinde nereden buluyorsun?

5- Sahtekar ve yalancı olan bensem; Oğluna ait televizyon kanalı, Atatürk hava alanında yakalanan uyuşturucuları, gezi parkında kullanılmış prezervatif gibi göstermesine ne diyorsun?

6- Sahtekar ve yalancı olan bensem; Dünya basınında hiç yayınlanmamış, yayınlamasını bırak hiçbir haber kanalının böyle bir gerizekalılık yapıp (oğlunun kanalını ayrı tutuyorum) bu haberleri yapmayacakken, sen bu sazan haberleri gerçek sanıp(!) asrın sazanı olup, bu haberleri gerçek sanıp,  tweet atman ne kadar dürüst? :)

7- Sahtekar ve yalancı olan bensem; Ethem Sarısülük'ün katilinin bir polis olduğunu bütün dünya bilirsen, sen oğluna ait(!) televizyon kanalında "Ethem sarısülük, provokatörlerin kafasına attığı taştan dolayı vefat etmiştir" diye yalan ve sahtekarlık abidesi konuşmaları nasıl yapabiliyorsun?

8- Sahtekar ve yalancı olan bensem; Gezi parkındaki çadırlarda çıkan marjinal örgütlere(!) ait atom bombası planları diyerek, sazanlıkta nirvanaya eriştiğin bu sahtekar ve provake tweetin için ne düşünüyorsun? :)

9- Sahtekar ve yalancı olan bensem; Ankarada insanlar can çekişip ülke bu kadar gerginken, başkanlığını yaptığın Ankara'da bu görüntüye ne diyorsun? Haberin bile yoktur dimi bebişim?

10- Sahtekar yada yalancı bile olsam, en çok zoruma giden de, yılın 365 günü 365 tane kapak taktığım 36,5 gram beyni olmayan insanların böyle kendilerini bi bok sanmasıdır. Yalancı ve sahtekar olabilirim, lakin sen ve senin gibi kendini bi bok zannedenlere kendilerini gerçekten öyle hissettirecek kadar zekiyim. Bunu bilesin tatlım.

Melih Gökçek ve ahalisine daha yüzlerce örnek sunabilirim ama bu satıları okuyanları daha fazla bunaltmaya gerek yok. Zaten anlaşılması gerekilenler yeterince anlaşılmıştır. Bütün bunların arasında en çok zoruma giden de, koskoca Türkiye'nin haber kanalı TRT'de bana Yorgo bilmem ne pulos diye hitap etmen. Buna çok kırıldım bilesin.

Ben sana hiç "Melih G.tçük" diye hitap ediyor muyum?

Hade öptüm!!