Yönetmen cinayetinde çok ilginç ayrıntılar ortaya çıktı

Yönetmen cinayetinde çok ilginç ayrıntılar ortaya çıktı

49 film ya da dizinin ödüllü yönetmeni Mustafa Kemal Uzun'un Şile'deki evinde vahşice öldürülmesi olayı ile ilgili çok ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Dün gece gündeme bomba gibi düşen bir 49 film ve diziznin ünlü yönetmeninin Şile'deki evinde vahşi bir şekilde öldürülmesinde flaş bir iddia ortaya atıldı.Hürriyet'in haberine göre,cinayeti işleyen ve yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un dizisinde figuran olarak rol alan O.A'nın, Uzun'u kendisine yeni rol vereceği sözü vermesine rağmen, yerine getirmemesi sonucu çıkan tartışmanın ardından öldürdüğü iddia edildi.

ÜZERİNDEN YÖNETMENİN CEP TELEFONU ÇIKTI

Polis, olayla ilgili çalışmaya başlarken, kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda cinayeti O.A’nın gerçekleştirdiğini belirledi. O.A, Beylikdüzü’nde gözaltına alındı. Üzerinden Uzun’un cep telefonu çıktı. Cüzdanını ise nereye attığını hatırlamadığını söyledi. Otomobili bıraktığı yeri tarif etti. Polis otomobili de buldu.

 MERDİVENLERDEN ARAÇLA İNMEYE ÇALIŞMIŞ

Uzun’u öldüren figüran O.A.’nın, yönetmenin aracıyla kaçarken görüntüleri de ortaya çıktı. Şüphelinin bir süre Şile yollarından gittikten sonra önüne çıkan merdivenlerden araçla inmeye çalıştığı ancak başaramayınca aracı terk ederek yaya kaçtığı tespit edildi.

Ünlüleri şoke eden cinayet
Ünlüleri şoke eden cinayet

ROL TARTIŞMASI ÇIKTI

O.A, ifadesinde, “Mustafa Kemal Uzun’un yönetmenliğini yaptığı bir dizide  figüran olarak rol alıyorum. Dün öğle saatlerinde Mecidiyeköy’de bir kafede Mustafa Kemal Uzun ile buluştuk. Burada biraz sohbet ettikten sonra Şile’ye gittik. Burada da bir kafeye oturduk, çay kahve içtik. Sonra bir balık restoranında yemek yedik. Daha sonra Uzun’un evine geçtik. Burada alkol aldık. Sohbet sırasında aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelendim, bıçakladım, daha sonra da beyzbol sopasıyla başına vurdum” dedi.

O.A.’nın polisteki ifadesinde yönetmenin kendisine rol vereceğini vaad ettiğini anlattığı ve "Rol almak için onun her dediğini yaptım" dediği de öğrenildi.

AĞABEYİ KONUŞTU: 'HEMEN ATLADIK GELDİK'

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un ağabeyi Fazıl Uzun, “Sabaha karşı 05.00 gibi haber geldi. Hemen atladık geldik ve bu korkunç olayla karşılaştık” dedi. Uzun şu ifadeleri kullandı, "Sabaha karşı 05.00 gibi haber geldi. Hemen atladık geldik ve bu korkunç olayla karşılaştık. Hiçbir şey söyleyemiyorum. Tek kardeşimdi".

 

 

3

670x335-2-001.jpg

 

 

ÜNLÜLER NE DEDİ

Berna Laçin:Şoktayım! Arkadaşım, yönetmenim sevgili abimiz Kemal Uzun öldürülmüş! Bu nasıl bir dünya , kahroldum! Delirmek üzereyim! Bu kadar mı ucız insan canı ya! Dünyanın en efendi en tatlı insanıydı! Sesini yükselttiğini bilmem! Beyzbol sopası ile öldürülmek nedir! 

Ali Sunal: Kemal Uzun canım yönetmenim, iyi yürekli abim, ailemin güzel dostu ah Kemal abim ah...

Ceyhun Yılmaz: Çocukluğumuzun 'Kamera Arkası' (TRT) programının genç ağabeyi Kemal Uzun vefat etti.

Suat Sungur: Hem çok erken, hem çok acı, çok üzgünüm

Şebnem Gürsoy: 'Kocamın Ailesi' dizisinde birlikte çalışmıştık. Değerli yönetmen #KemalUzun... Çok üzgünüm. Çok üzgünüm...

Fırat Tanış:Çok üzgünüm. Tüm camianın ve sevenlerinin başı sağ olsun.

Hamdi Alkan:Ne söyleyeceğimi bilemiyorum... Kahroldum.Yazık çok yazık... Tüm ailesine,dostlarına sabırlar diliyorum...

Hazal Kaya: Çok çok üzgünüm, tarif edemiyorum... Üstümde çok emeği var... Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım. Böyle sevgi dolu bir insanın, böyle bir nefretle bizden koparılmasını hazmedemiyorum...

ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un cenazesi adli tıp kurumundaki işlemlerinin ardından çıkartıldı. Uzun’un cenazesini adli tıp kurumunda tamamlanan işlemlerin ardından abisi ve yeğeni aldı. Adli tıptan çıkartılan ünlü yönetmenin cenazesini gören yakınları gözyaşlarına hakim olmadı. Uzun’un cenaze namazı yarın öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak. Çarşamba günü ise memleketi Balıkesir Gönen’de toprağa verilecek.

 

İlgili Haberler