YOLCU OTOBÜSÜNDE 12 YAŞINDA ÇOCUĞA TACİZ

YOLCU OTOBÜSÜNDE 12 YAŞINDA ÇOCUĞA TACİZ

Yolcu otobüslerinde taciz olayları bitmek bilmiyor. Bir sapıklık olayı da Ankara-Alanya otobüsünde yaşandı. Tacizci suçunu kabul etti. Bahanesi ise evlere şenlikti.

Ankara'dan Alanya'ya giden otobüste 12 yaşındaki bir kız çocuğu 45 yaşındaki bir kişi tarafından cinsel saldırıya uğradı. Solhaber'den Serdar nazım Yüce'nin haberine göre, saldırıyı kabul eden saldırgan, arka koltuğa gidip horlayarak uyudu.

POLİS ÇAĞRILDI BAKIN O NE YAPTI

12 yaşındaki bir kız çocuğu, 2 Temmuz'u 3 Temmuz'a bağlayan gece, bir yolcu otobüsünde başka bir yolcu tarafından tacize uğradı. Otobüs seyir halindeyken gerçekleşen olayda diğer yolcuların mücadelesi sonucu otobüsün en arkasındaki koltuklara geçen sapık, çağırılan polisi burada horlayarak uyurken bekledi.

ANNESİ YAKALADI

Cinsel saldırı, 2 Temmuz gecesi 22:45'te Ankara'dan Alanya'ya hareket eden yolcu otobüsünde yaşandı. Otobüsteki yolcular gece 1:30'da bir kadının bağırışıyla uyandı.

Kadın yan koltukta oturan 12-13 yaşlarındaki kızının üstünde bir erkek eli yakaladı. Yolcuların anlatımına göre, arka koltukta oturan 40-45 yaşlarındaki saldırgan, kız çocuğunu taciz etti.

Çocuğun annesinin bağırışıyla uyanan yolcular saldırgana müdahale edip etkisiz hale getirdi. Olaya tanıklık eden çok sayıda yolcu, tüm bunlar yaşanırken otobüs şoförünün ve muavinin hiçbir şey yapmamasından şikayetçi. 

HORLAYARAK UYUDU

Afyon yakınlarında yaşanan olayın ardından, muavin ve şoförün kılını kıpırdatmaması üzerine yolcular polisi aradı.

Saldırgan bu sırada yolcular tarafından etkisiz hale getirildi ve polis ekipleri gelene kadar otobüsün en arka koltuğuna götürüldü. İsmi öğrenilemeyen saldırgan burada horlaya horlaya uyudu. 

'KABUL EDİYORUM, UYKULUYDUM'

Bu sırada otoyolda bekleyen bir polis ekibi otobüsü durdurdu ve saldırganı gözaltına aldı. Saldırgan tacizi kabul etti, "Evet yaptım, kabul ediyorum. Uykuluydum" dedi.

Saldırgan Afyon İscehisar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Öte yandan annenin saldırgan hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi. 

'ŞOFÖR VE MUAVİN KAYITSIZ'

soL'a konuşan bir yolcu, "Şahısa olay esnasında yolcular tarafından müdahale edildi. Şoför ve muavinin duruma kayıtsız davranışlarından dolayı" dedi.

"Tacizci arka koltuğa yerleştirildi. Rahat tavırları bizi çok rahatsız etti. Horlayarak uyudu" diyen yolcu, "Tacizci, hiç inkar etmedi. Bahanesi de aşırı yorgun olmasıymış. Zaten memurlar gelene kadar da götürüldüğü koltukta uyudu" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı