YOL ORTASINDA DEHŞET

YOL ORTASINDA DEHŞET

Kavga anını sadece DHA kamerası an ve an görüntüledi.

Ankara'da iki araç sürücüsü arasında başlayan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, sürücü yakınının yediği dayağa dayanamayan kadının feryadı ve karşı tarafa saldırması dikkati çekti.

VATANDAŞLAR BARUT FIÇISI

Kavga, Başkent'in en işlek yerlerinden Anadolu Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ODTÜ kavşağında iki aracın şoförleri yol verme nedeniyle birbirleriyle tartıştı. Ardından iki aracın sürücüsü araçlarından çıkarak tartışmalarına devam etti. Bu sırada tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sürücülerden biri aracının bagajından beyzbol sopasını çıkartarak diğer araçtaki iki kişiye saldırmaya kalkıştı. Diğer araçtaki iki kişi sürücünün elindeki sopayı ele geçirmek için bu sürücüyü yere yatırarak öldüresiye dövmeye başladı. 

KADIN DA KAVGAYA KARIŞTI

Kavga sırasında yakınının yerlerde sopa ve tekmelerle dövülmesi ve bu sırada kan içerisinde kalan yüzünü görerek şok geçiren kadın yardım için feryat etti. Kadın, yerde yatarak dayak yiyen yakınını korumak için diğer gruba bir ara tekmeyle saldırdı. Bu sırada tesadüfen olay yerinden geçen sivil polis ve vatandaşlar kavgayı güçlükle ayırdı. Taraflardan biri olay yerinden uzaklaşırken, kadının bulunduğu araçtaki sürücü şikayetçi olmak için karakola gitti.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı