YİNE KADIN CİNAYETİ; POLİS KATİLİN PEŞİNDE

YİNE KADIN CİNAYETİ; POLİS KATİLİN PEŞİNDE

Eşi Hazal Çakır'ı öldüren Emrah Çakır, tanıyanların polise ihbarı üzerine yakalanıp gözaltına alındı. Osmangazi Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bir araçta görülen Emrah Çakır'ı tanıyanlar polise ihbarda bulundu.

ARKADAŞLARIYLA GEZERKEN YAKALANDI

Eşi Hazal Çakır'ı öldüren Emrah Çakır, tanıyanların polise ihbarı üzerine yakalanıp gözaltına alındı. Eşinin cesedini attığı arazinin yakınında bulunan Osmangazi Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bir araçta görülen Emrah Çakır'ı tanıyanlar polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis, arkadaşıyla birlikte gezen Emrah Çakır'ı yakalarken, olayda kullanılan tabancaya da incelemek üzere el koydu.

POLİS İTİRAF ETTİRDİ

Emniyete götürülüp gözaltına alınan Emrah Çakır polise verdiği ifadede cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. Çakır, eşiyle barışmak için Eskişehir’e gittiğini, ikna ettiği eşini evine getirdiğini söyledi. Eşiyle beraber Eskişehir’e gidecekleri sırada Gebze Terminali’nde tartıştıklarını belirten Çakır, terminal civarındaki bir akaryakıt istasyonunun yakınında eşini tabanca ile vurarak öldürdüğünü, cesedini de otomobille Darıca'ya getirerek boş araziye attığını itiraf etti. Cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı