YİNE ÇOCUK YİNE TECAVÜZ...!

YİNE ÇOCUK YİNE TECAVÜZ...!

13 yaşında kız ve 12 yaşında erkek çocuğa tecavüz...! 23 Nisan Bayramının ertesinde İki ayrı ilden 2 çocuk tecavüzü haberi...

Bursa'daysa 12 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği belirtilen 50 yaşındaki şahıs gözaltına alındı. 

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, sebze halinde çalışan Suriyeli 13 yaşındaki S.J.’yi kaçırıp tecavüz ettiği iddia edilen 20 yaşındaki H.K., çıkarıldığı mahkemece tutulandı. Olay 16 Nisan Çarşamba günü meydana geldi. Ailesiyle birlikte iç savaştan kaçtıktan sonra Antalya’ya gelen, bir süre önce de Kaş’ın Kınık Mahallesi’ndeki Sebze ve Meyve Hali’nde paketleme servisinde çalışmaya başlayan S.J., iş çıkışı evine dönmedi. Endişelenen ailesi, durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, genç kızın çalıştığı sebze hali çevresinde geniş kapsamlı arama çalışması başlattı.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Ekipler, kısa süre sonra S.J.’yi halı sahanın yanında baygın halde buldu. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği S.J., ambulansla Kaş Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan S.J., olayın etkisiyle şoka girdiği için ifade veremedi. Bunun üzerine jandarma ekipleri kızın çalıştığı sebze halinde ve baygın halde bulunduğu bölgede inceleme yaparak görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. S.J.’nin en son H.K. ile görüldüğünü belirleyen ekipler, şüphelinin evine baskın yaptı. Gözaltına alınan H.K., genç kızın muayenesinde tecavüze uğradığının anlaşılması üzerine suçunu itiraf etmek zorunda kaldı.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen H.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kaş Cezaevi’ne gönderildi.

BURSA’DA DA AYNI DEHŞET

Bursa’da 12 yaşındaki A.O.E. adındaki erkek çocuğunu ağzını kapatarak kaçırıp evine götüren ve tecavüz ettikten sonra 15 lira vererek yolladığı iddia edilen 50 yaşındaki E.Ç. polis tarafından gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine bitkin halde giren A.O.E., kaçırılıp bir evde tecavüze uğradığını söyledi. İşyeri sahipleri durumu polise bildirdi. Ekipler tarafından alınan A.O.E., Çocuk Şubesi’nde polislere bir kişinin kendisinin ağzını kapatarak eve götürdüğünü ve tecavüz ettikten sonra 15 lira vererek evden yolladığını anlattı.

Bunun üzerine polisleri tecavüze uğradığını iddia ettiği Selimiye Mahallesi 1. Bülbülce Sokak’taki eve götürdü. Evde bulunan ve alkollü olduğu öğrenilen E.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Muradiye Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen A.O.E.’nun ifadesi ise Cumhuriyet Savcısı tarafından Çocuk İzleme Merkezi’nde psikologlar eşliğinde alındı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı