YILMAZ VURAL PEŞİNEN PES ETTİ

YILMAZ VURAL PEŞİNEN PES ETTİ

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Galatasaray maçında işlerinin kolay olmadığını belirterek, "İnşallah bizim kazanarak bitireceğimiz bir maç olur" dedi.Kardemir Karabükspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Galatasaray...

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Galatasaray maçında işlerinin kolay olmadığını belirterek, "İnşallah bizim kazanarak bitireceğimiz bir maç olur" dedi.

HAVLU ATTI

Kardemir Karabükspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Yılmaz Vural gözetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Emre Güngör ile kadro dışı bırakılan Viola katılmadı.

LİGDE KALMAK İSTİYORUZ

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vural, iki takım açısından da çok önemli olan maçta 3 puan almak durumunda olduklarını söyledi. Galatasaray maçını kazanarak ligde kalma adına umutlarını devam ettirmek istediklerini belirten Vural, "Buradan alacağımız 3 puanla 27 puanlı takımlara yaklaşmamız mümkün olacak. Rakiplerimiz de birbirleriyle ve zorlu takımlarla oynayacak. Böyle bir fırsatı değerlendirmek durumundayız. Ama işimiz hiç kolay değil. Galatasaray da sahasında dolu tribünler karşısında yakalayacağı fırsatı değerlendirmek isteyecektir. Biz de istiyoruz. İnşallah bizim kazanarak bitireceğimiz bir maç olur."

GERGİNLİK VAR

Takımın moral açısından bir sıkıntısının olmadığını ifade eden Vural, "Ancak kazanmak isteyen bir takımın tatlı bir gerginliği var. Çünkü kolay bir hedef değil. Dolayısıyla hiç birimizin hata yapma lüksü yok. Bu maçlar detaylarla kazanılıyor. İyi konsantre olmamız gerekiyor. Büyük takımlar büyük taraftar kitlelerine oynuyorlar. Tabii böyle maçlarda hepimizin heyecanı oluyor. Oyuncularımızla konuşuyoruz. Ne yapmamız nasıl bir tepki vermemiz konusunda kendimizi hazırlıyoruz. Ben inanıyorum ki hem insani hem de oyunsal boyutuyla biz bu işe ortağız. Umarım kazanan biz oluruz" dedi.

BİREBİR MARKAJ MANTIĞIMIZ YOK

"Galatasaray karşısında önlem alacağınız bir oyuncu var mı?" sorusuna Vural, "Her takımın ciddiye almak zorunda olduğu oyuncular vardır. Galatasaray'ın olduğu gibi bizim de önlem alınacak oyuncularımız var. Önemli gördüğümüz oyuncularının ayağına top geldiği zaman özelliklerine bağlı davranmamız gerektiğini biliyoruz. Bire bir markaj mantığımız yok" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı