YILMAZ ÖZDİL'DEN TEPKİLERE YANIT

YILMAZ ÖZDİL'DEN TEPKİLERE YANIT

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in eleştirilere yanıtı sert oldu.

Yılmaz Özdil, Halk TV'de katıldığı canlı yayında Soma'da yaşamını yitiren işçiler hakkında yaptığı yorumla ilgili sözlere sert yanıt verdi. Özdil bugünkü köşe yazısının altına şu notu düştü...

'Susalım, pısalım, yazmayalım diye iftira üstüne iftira atıyorlar, kendi söylediklerini bize mal ediyorlar, sakalından utanmayanlar tescilli yalanlarıyla kimvurduya gidelim diye hedef gösteriyorlar. Topluca cevap veriyorum... Dünya tarihi sizin kadar ahlaksız bir medya kadrosu görmedi, biz sadece zeybek oynarken diz çökeriz, vız gelir tırıs gidersiniz.'

TANER YILDIZ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
"Çok destek görüyoruz, çok eleştiriler de alıyoruz. Ancak bugün bir eleştiri var ki bu kısmına dayanamayacağım arkadaşlar, Bir adam diyor ki, "Bunlar AK Parti mitingine gittikleri için, bunlar müstehaktır" diyor. Ben 76 milyonun yaralı olduğunu söylemiştim ama, 1 kişiyi bu sayıdan çıkarın. Ben buna artık hiç bir şey söyleyemiyorum.


Böyle bir insanla yan yana nasıl çalışılabilir, böyle bir adamla nasıl bir fikir beyan edilebilir? Biz basının özgür olmasını istiyoruz ama buna ne diyebiliriz? Biz herkesi 301 insanın cenazesine saygı göstermeye çağırıyoruz. Böyle bir cümle kabullenemez. Bu kadar da haksızlık olmaz.

HERKES ŞAŞIRDI

Soma'da 284 işçimizin şehit olduğu acı kaza sonrası Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in yaptığı yorum herkesin tepkisini çekti.
Halk TV'de canlı yayına bağlanan Özdil, Soma'daki faciayı yorumlarken kullandığı "O işçiler için bu kaza normaldir hatta müstehaktır, Türkiye layığını buldu" sözü her kesimin kanını dondurdu.

Özdil, o işçiler Başbakan Erdoğan'ın Manisa ve İzmir'deki mitinglerine para karşılığı katıldıklarını ve Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunduklarını bu sebepten dolayı da bu kazanın onlara müstahak olduğunu söyledi.

ilgili-haber-kopru-fontu-057.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı