YILIN SPOR KULÜBÜ SEÇİLDİ

YILIN SPOR KULÜBÜ SEÇİLDİ

"Yılın Teknik Adamı" ödülüne hak kazanan Fenerbahçe Teknik Direktörü


Okan Üniversitesi'nde yaklaşık 8 bin öğrencinin katıldığı anket sonucunda, "Yılın Spor Kulübü" ödülüne Fenerbahçe, "Yılın Takımı" ödülüne Galatasaray Futbol Takımı, "Yılın Teknik Adamı" ödülüne Ersun Yanal layık görüldü.

ONUR ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

"Yılın Onur Ödülünü" FIFA hakemi Cüneyt Çakır, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener ve Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı paylaşırken, "Spora Hizmet" ödülünü Turkcell, "Yılın Sporcusu" ödülünü Bedensel Engelli Okçuluk Dünya Şampiyonu Burcu Dağ, "Yılın Futbolcusu" ödülünü Beşiktaşlı Tolga Zengin, "Yılın TV / Spor Kanalı" ödülünü NTV Spor, "Yılın Spor Gazetesi" ödülünü Fanatik, "Yılın Spor Programı" ödülünü Maraton (Lig TV), "Yılın Spor Gazetecisi" ödülünü Uğur Meleke (Milliyet),

"Yılın Spor Yorumcusu" ödülünü Rıdvan Dilmen-Güntekin Onay (NTV Spor), "Yılın Spor Web Sitesi" ödülünü ise Sporx.com kazandı.

YANAL: "FUTBOLDA ŞİDDET BİTSİN"

"Yılın Teknik Adamı" ödülüne hak kazanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, törende yaptığı konuşmada, "Sporda ödül almak özel bir an. Bu ödülü verenlere, almamı sağlayan oyuncularıma ve Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. Rekabetin olduğu yerde dostluk, güzellikler ve şıklıklar olsun. Kavga etmeden güzel anılarla ayrılalım. Futbolda şiddet bitsin" ifadelerini kullandı.

"Yılın Spor Kulübü" ödülünü kazanan Fenerbahçe'yi temsilen törende yer alan sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Turhan Şahin ise, Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalinde, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile sarı-kırmızılı taraftarlar arasında yaşanan diyaloğa değinerek, "Ekaterinburg'daki final, birkaç kendini bilmezin yüzünden kötü bir şekilde sonuçlandı. Ne Galatasaray şampiyonluğa sevinebildi ne biz finallere kaldığımıza sevinebildik. Eski bir olimpik sporcu olarak söylüyorum, spor sahalarından kötü tezahüratı, küfrü kaldıralım" şeklinde konuştu.

ARIBOĞAN: "TÜRKİYE'DE KADIN SPORU PATLIYOR"

Galatasaray Futbol Takımı'nın layık görüldüğü "Yılın Takımı" ödülünü almak için törende hazır bulunan sarı-kırmızılı kulübün İcra Kurulu Başkanı Lutfi
Arıboğan, Türkiye'nin kadın sporunda önemli bir noktaya geldiğini belirterek, "Türkiye sporda gurur duyulacak, dünyada örnek bir noktada. Türkiye'de kadın sporu patlıyor. Basketbol, voleybol, okçuluk ve daha birçok spor branşında kadınlarımız, erkeklerin önüne geçmiş durumda. Bununla gurur duymamız gerek" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı