Yıldız futbolcunun seks videosu rezaleti!

Yıldız futbolcunun seks videosu rezaleti!

Premier Lig yıldızlarından Steven Fletcher'in yabancı bir kadına 70 seks mesajı ile videosu gönderdiği ortaya çıktı.

 The Sun on Sunday'in birinci sayfadan anonslu verdiği tam sayfa habere göre ünlü futbolcu utanmadan kendisinin anadandoğma filmlerini hiç karşılaşmadığı bir kadına gönderdi ve karşılık olarak bu kadından müstehcen video filmlerini istedi.

"Seks utanmazı Premier Lig futbolcusu bana 70 mesaj ve video gönderdi" başlıklı haberde bahsedilen ünlü oyuncu; gönderdiği bazı görüntülerde yatakta çırılçıplak yatarken görülüyor. 

26 yaşındaki Premier Lig futbolcusuyla hiç karşılaşmadığını söyleyen kadın ise,"Bu futbolcu beni hiç tanımıyor ve bana çırılçıplak yatakta yatarkenki görüntülerini gönderdi. Mesajları gece başladı ve sabaha kadar sürdü. Videolar şok edici ve gönderenin o olduğu inkar edilemez. Hiç utangaç olmadığı kesin" diye konuştu.

Fletcher'in model Rachel Monaghan'dan 10 aylık bir kızı var. Mesaj sapığı futbolcunun kadını bir ay önce Instagram internet sitesinden bulduğu öğrenildi.

Haftada 70 bin sterlin kazanan Sunderland forması giyen Fletcher'in kendi yaptığı müstehcen filmleri internete paylaşması utanç verici olarak yorumlandı. Özellikle yeni doğan çocuğunun arkasından çıplak resimlerini başka kadınlarla paylaşması ayıplandı.

Kaynak:Haber Kaynağı