YİĞİT BULUT'U ÇIKARIRSAK REZİL OLURUZ

YİĞİT BULUT'U ÇIKARIRSAK REZİL OLURUZ

Yurteri'nin Bulut'u ekrana çıkarmanın kanala da, AKP'ye de zarar vereceğini, bitireceğini söylemesi ve Hüseyin Çelik'in de aralarında bulunduğu AKP'den başka isimler öneriyor.

Akdoğan: Buradaki algı çok öyle değil

Bugün sosyal medya da paylaşılan ses kaydının Yalçın Akdoğan ve NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri arasında geçtiği öne sürülüyor. Kayıttaki iddiaya göre Akdoğan "NTV'den konuştuğu Baran'ın 'çok dengeli yayın yapıyoruz, çok küfür yiyoruz" dediğini aktarıyor, Yurteri "Aynen öyle" karşılığını verince, "Buradaki algı çok öyle değil ya" diyor. Yurteri, NTV yayınlarına ilişkin bu sitem üzerine, "Bunun bir sonraki aşaması kapıya yine 10 bin kişinin yığılması, bu kadar net söylüyorum" karşılığını veriyor. Kanala yönelik tepkileri içeren Twitter ve izleyici görüşleri raporlarının kendisine gönderilmesini isteyen Akdoğan, AKP'nin "Bizi savunacak adamlar (NTV'ye) çok çıkmıyor. Olumsuz şeyler çıkıyor. Yolsuzluk vurgusu ön planda, yargısız infaz yapılıyor" şeklindeki tepkilerini aktarıyor.

Ses kaydındaki iddiaya göre, ekrana çıkan konuklardan örnekler veren Yurteri, "Bundan daha dengelisi yok Yalçın. Soruşturmada adı geçen bakanlar niye adımız söyleniyor gibi bir hassasiyet gösteriyor olabilirler. Ama artık ad söylenmemesi gibi bir şey..." diyerek itiraz ediyor.

'Çıkarın Yiğit Bulut'u NTV'ye siz de kurtulun, biz de'

Yalçın Akdoğan ile Yurteri'ye atfedilerek yayımlanan son iki ses ses kaydında da, Yiğit Bulut'un NTV ekranına çıkarılması gündeme geliyor. Kayıtlardaki iddiaya göre, Akdoğan, "Çıkarın siz de şu adamı, olsun bitsin ya. Sana söyledim ben iki defa, adam ikide bir geliyor, sizi şikâyet ediyor... Bunu çıkarın siz de kurtulun, biz de kurtulalım ya" diyor. Yurteri'nin Bulut'u ekrana çıkarmanın kanala da, AKP'ye de zarar vereceğini, bitireceğini söylemesi ve Hüseyin Çelik'in de aralarında bulunduğu AKP'den başka isimler önermesi üzerine Akdoğan, "Ben bunun pazarlığını veya tartışmasını yapacak durumda değilim. Bunun sebebi bunun (Bulut'un) şey yapması. Ya bunu böyle çekeceksiniz, adam habire aleyhte konuşup duracak" ifadesini kullanıyor.

İŞTE YİĞİT BULUT'UN ÇIKTIĞI O PROĞRAM VE SÖYLEDİKLERİ

Kaynak.T24