Yiğit Bulut köşesinden küfretti

Yiğit Bulut köşesinden küfretti

Star gazetesinin yazarı Yiğit Bulut, Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan ve ismini vermediği yazarları hedef alarak bugünkü köşe yazısında açıktan küfretti.

Star gazetesi yazarı ve T24 Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut bugün basın tarihine kara bir leke olarak geçecek 'yazıya' imza attı. Yazısını da twitter hesabından "Hurriyet'in "Cübbesiz boduru" başta olmak üzere bütün "O.Ç'ler" ve uzantıları neden bana saldırıyor" yazarak duyurdu.

Yiğit Bulut’un Ahmet Hakan’ı hedef alan küfürlü yazısının ilgili bölümü şöyle:

    Abi “O.Ç’ler” neden sana saldırıyor?
    Başlığa sığmayacağı için kısaltma olarak yazdım açacağım. Bir dostum aradı ve geçtiğimiz hafta Hürriyet’in “bodur cübbesiz Ahmet’i” ile Cumhuriyet gazetesinin, 16 internet sitesinin ve özellikle bazı köşe yazarlarının bana “organize çete” bilinci içinde neden ve nasıl saldırdıklarını sorguladı... Haklıydı, “O.Ç’ler” başta “cübbesiz bodur” olmak üzere bana aşırı bir saldırı içindeydiler. Verdiğim röportajı çarpıtarak, cümlelerimi değiştirerek akıllarınca beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlardı... Hep yaptıklarını “organize” bir şekilde yine yapıyorlardı...

    Sevgili dostlar, bu organize saldırı yaklaşık 3 yıldır devam ediyor ve zaman zaman da “özellikle bam tellerine” basınca artıyor. Sebeplerini sizlerle daha önce paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim. Bugün için yerim kalmadığı için şunu söyleyerek bitiriyorum; çok yakında bu saldırının neden özellikle 28 Şubat’ın “medya-finans” denklemini tartıştığımız Sansürsüz programlarından ve “Başkanlık Sistemini” anlattığımız yurt çapındaki konferanslardan sonra arttığını detayları ile ortaya koyacağım. Bu noktada “saldıran maşalara” değil son 22 yılın “finansal suçlarını” en iyi araştırmışlardan-bilenlerden biri olarak, onların sahiplerine sesleniyorum; gerçekten hazır mısınız? SIKI DURUN!