YETKİSİZ HÜKUMET'TEN ŞAKA GİBİ YAS İLANI

YETKİSİZ HÜKUMET'TEN ŞAKA GİBİ YAS İLANI

Suudi kralın ölümüne hiç düşünmeden yas ilan eden AKP hükumeti ancak 86 kişi karanlık ellerin organize ettiği Ankara Katliamında can verince 3 günlük yas ilan etti

BAŞBAKANLIK'tan yapılan yazılı açıklamada, "Son dönemde artan ve ülkemizin huzur ve barış ortamını bozmayı amaçlayan menfur terör saldırıları sonucunda şehit olan asker, polis ve köy korucuları ile hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acı kaybından dolayı üç gün süreyle milli yas ilan edilmiştir" denildi.

DÜNYADA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEYEN "TORBA" YAS

Böylelikle dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mantıkla geçmişte sehit olan ama yas ilan edilmeyen asker ve polisleride içerisine katarak adeta "torba" yas ilanı yapılmış oldu. Oysa Erdoğan'ın yakın dostu Suudi Kral öldüğünde yas ilanı için hiç tereddüt edilmemişti.

ŞEHİTLER İÇİNDE BU GÜN BEKLENMİŞ

Açıklamada, "Son dönemde artan ve ülkemizin huzur ve barış ortamını bozmayı amaçlayan menfur terör saldırıları sonucunda şehit olan asker, polis ve köy korucuları ile hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acı kaybından dolayı üç gün süreyle milli yas ilan edilmiştir. Yas alameti olarak yurt ve dış temsilciliklerimizde 12 Ekim Pazartesi günü güneşin batımına kadar bayraklar yarıya çekilecektir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı