YENİ TERÖR ÖRGÜTLERİ DOĞUYOR

YENİ TERÖR ÖRGÜTLERİ DOĞUYOR

AKP Milletvekili sosyal medyadan yeni terör örgütleri doğacak mesajı verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, sosyal medya ağı twitterda, Suriye merkezli yeni terör örgütlerinin oluşabileceğini savunarak, "İlerleyen günlerde bölgede Türkiye de dahil farklı hedeflere yönelmiş Suriye merkezli yeni bazı terör örgütleri ile karşılaşabiliriz" yorumunu yaptı.

Ak Parti Milletvekili Ali Şahin, twitterdaki 'AliSahin501' hesabından iç karışıkların sürdüğü Suriye'yi kaynak alarak, bazı yorumlarını takipçileriyle paylaştı. Bazı kesimlerin terör örgütü El Kaideyi Suriye'ye taşıyarak, yeni Afganistan yaratmaya çalıştığını öne süren Şahin, şu yorumları paylaştı: "Birileri El Kaide unsurlarını özellikle Suriye'ye taşıyarak yeni bir Afganistan yaratıyor. Bu aynı zamanda El Kaideye komşu bir Türkiye demek, Doğudan ve Avrupa'dan bilinçli ve planlı bir şekilde Suriye'ye taşınan kimi unsurlarla Suriye bir terör laboratuvarına dönüştürülüyor. İlerleyen günlerde bölgede Türkiye de dahil farklı hedeflere yönelmiş Suriye merkezli yeni bazı terör örgütleri ile karşılaşabiliriz. Bu noktada Musul Başkonsolosumuzun Konvoyuna ve Mogadişu THY servisine düzenlenen saldırıları iyi okumalıyız. Bunun anlamı Hedefteyiz!"

yeniteror.jpg

yeniteror1.jpg

TEDBİRLER ALMAK ZORUNDAYIZ

Türkiye'nin gezi türü halk hareketleri ve terör örgütleri ile diz çöktürülmeye çalışıldığını ifade eden Ali Şahin, son olarak şunları kaydetti: "Derin güçler bugüne kadar hedef hükumet be ülkeleri terör örgütleri ve halk hareketleri ile devirdi. Bu postmodern bir savaş yöntemi. Büyümesiyle fincancı katırlarını ürküten Türkiye, şimdi gezi türü halk hareketleri ve terör örgütleri ile diz çöktürülmeye çalışılıyor. Özellikle Suriye ile olan sınırımızı terörle mücadele sistemleri ile teröre duyarlı hale getirmeliyiz. Önleyici tedbirler almak zorundayız."

Kaynak:Haber Kaynağı