YENİ AKİT "MARS" BASKISINDA MÜTHİŞ İDDİALAR

YENİ AKİT "MARS" BASKISINDA MÜTHİŞ İDDİALAR

Yeni Akit yine alay konusu oldu. Fethullah Gülen iddiaları mizah konusu oldu

 DİLİPAK YENİ AKİT'İN MARS BASKISINA BUNLARI YAZDI


Başbakan Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın yaptıkları son telefon görüşmesi medyaya 'Gülen şikayeti' olarak yansımıştı.Bu yansımaların ardından iktidar yanlısı Yeni Akit'in "Erdoğan adına ortalığa korku salma " yazarı Abdurrahman Dilipak, köşesinden "aba altından sopa" gösterdi. Yazısında Fethullah Gülen üzerinden tüm çevrelere mesaj gönderen Dilipak Obama'nın Fethullah Gülen'i Türkiye'ye teslim edilebileceğini bile iddia etti. Günde 2 ses kaydının sosyal medyada yayınlandığı günlerde, Erdoğan ve yakın çevresine yönlendirilen iddialara hiç değinmeyen ve bu gündemden haberi olmayan Dilipak'ın yazısını hangi ülkenin kamu oyu gündemine göre yazdığı merak konusu oldu. Sosyal medyada Dilipak'ın yazısını paylaşan bazı kullanıcılar ise. "İşte Yeni Akit'in Mars Baskısı" şeklinde Dilipak'ı "ti" ye aldılar.

OBAMA GÜLEN'İ TESLİM EDECEKMİŞ

Başbakan Erdoğan'ın Obama'ya Fethullah Gülen ve cemaatinin yaptıklarını anlattığı telefon görüşmesinin detayları meğer başkaymış.
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısına "Erdoğan’ın Obama’ya Gülen’le ilgili rahatsızlığını ilettiği haberini bir kenara not edin" sözüyle başladı ardından da Gülen cemaatiyle ilgili planları yazdı.
Dilipak'a göre, Avrupa'da, Vatikan'da ve Gülen okullarının bulunduğu diğer ülkelerde savcılıklar harekete geçecek. Cemaate karşı başlatılacak operasyonlardan cemaate yakın sermaye grupları da nasibini alacak.
İşte Dilipak'ın olay yaratacak o iddiaları...

SERMAYE GRUPLARI YANDI
Uyarayım, cemaatle başı olan sermaye grupları için de bu gelişmeler bir uyarı niteliğinde.. Bu kuruluşların paralel devlet ile ilişkileri, kendilerinin de bu yapılanma içinde, onlara yardım ve yataklık edenler grubunda bulunması ya da bu paralel devletin örtülü KİT’i olarak faaliyet gösterdiği iddiasının ortaya atılması halinde yakalarını savcıların elinden zor kurtarırlar.

GELECEK GÜNLER GEÇENLERİ ARATACAK
Pensilvanya’daki zat gelişmelerin ne kadar farkında bilmiyorum.. O mu Amerika’daki dostlarını kandırıyor, Amerikalı dostları mı onu kandırıyor, onu da bilmiyorum.. Ama görünen o ki, gelecek günler geçen günleri aratacak. Onu söyleyebilirim.

TÜRKİYE'YE TESLİM EDİLEBİLİR
Gülen’e alternatif bir yerleşim mekanı aranıyordu.
Eğer operasyon başarılı olsaydı, bir İstanbul’da Anadolu yakasında, bir de Ankara’da malikanesi hazırdı! Eğer uzun sürecek olursa ve Amerika’dan ayrılması gerekecek olursa, Güney Afrika olmayınca Avustralya alternatif merkez olabilirdi.. Ama artık bu hesapların tümü suya düştü.. Artık Amerika’dan çıkarılacak olursa, Türkiye’ye teslim edilebilir.. O zaman Gülen’e İmralı, ona yardım edenlere de Silivri yolu gözükebilir.
 
EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI
Evdeki hesap çarşıya uymadı. Her hamlede biraz daha batağa saplanıyorlar. Olacakları bir kenara bırakalım, olanlar bile, bunların Ergenekon ve Balyoz benzeri bir davadan yargılanmalarına yeter de artar bile.
Karapara transferlerine daha sıra gelmedi. Tehdit ve şantaj işlerine de sıra gelmedi daha..
Dinlenen 7.000 telefonla ilgili tehdit ve şantaj, yabancı istihbarat örgütleri ile ortak çalışma kuşkusu taşınıyor.

SUÇÜSTÜ OLDULAR
15 Şubat demişlerdi, olmadı, 1 Mart hayalleri kuruyorlardı. 1 Mart’a hazırlık yapıyorlardı, suçüstü oldular. Her attıkları adımda biraz daha batağa saplandıklarını görmeden, yeni bir hamle daha yapıyorlar. Erdoğan ise mikrofon elinde herkese sesleniyor:
Durmak yok, yola devam!
Bakalım bu paralel yapı ne zamana kadar direnecek.. Bana kalırsa pilleri bitti. Uzatmaları oynuyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı