YAVUZ BİNGÖL'ÜN ERDOĞAN SEVGİSİ ONA MİLYONLUK TEKLİFLE GERİ DÖNDÜ

YAVUZ BİNGÖL'ÜN ERDOĞAN SEVGİSİ ONA MİLYONLUK TEKLİFLE GERİ DÖNDÜ

Yavuz Bingöl'e milyonluk teklif


Yavuz Bingöl, bir devlet bankasının reklam filminde oynaması için 1 milyon liralık teklif aldı.

ERDOĞAN İLE DÜET YAPTI TEKLİFLER UÇUŞA GEÇTİ

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlerine katılarak sert tepkilere hedef olan ve son olarak Erdoğan'la düet yaptığı için gündeme gelen Yavuz Bingöl'in bir kamu bankasının reklamında oynayacağı iddia edildi. Üstelik bu iddia AKP'ye yakınlığı ile bilinen Yenişafak Gazetesinde de yer aldı. Böylelikle Erdoğan'a destek veren herkes gibi Yavuz Bingöl'de ihya edilmiş olacak. Yavuz Bingöl'ün bir süredir ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu yüzden Erdoğan'a büyük sempati beslediği magazin çevrelerinde fısıldanıyordu.

ERDOĞAN'IN İFTAR DAVETİNDE TEKLİF ALMIŞTI

Erdoğan'ın iftar davetinden hemen sonra bir televizyon kanalında müzik programı yapma teklifi alan Bingöl, şimdi de reklam yıldızı olacak.

ÇOK TEKLİF VARMIŞ

Posta'nın haberine göre ünlü türkücünün menajeri "Gelen çok teklif var ama henüz netleşmedi. Karar aşamasındayız" diye konuştu. İddiaya göre; Yavuz Bingöl'e bir devlet bankasının reklamında oynaması için 1 milyon lira teklif edilmiş.
Ünlü sanatçının Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte şarkı söylediği görüntüleri çok konuşulmuş  özellikle sanatçılar arasında büyük tepkilere neden olmuştu. Bu milyonluk teklifin ardından sanat camiasının Yavuz Bingöl için neler söyleyeceği büyük merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı