YASİN EL KADI TRAFİK  KAZASI BİLMECESİ

YASİN EL KADI TRAFİK KAZASI BİLMECESİ

Bilal Erdoğan ile Yasin El Kadı'ya dair telefon dinlemelerinin detayları İnternete düştü....

El Kaide finansörü olarak anılan Yasin El Kadı’nın Merter'de geçirdiği trafik kazası sırasında Bilal Erdoğan oradaymış..

Neredeyse hergün yeni bir iddia ortaya atılıyor ve gündem altüst oluyor. Hürriyet'te yer alan bir haber ise Yasin El Kadı'nın Türkiye'de geçirdiği bir trafik kazası ile ilgili. Orata atılan ses kayıtlarından birine dayandırılan bu iddianın en gizemli yanı ise Başbakan korumasının da kaza sırasında aynı araçta bulunması. İşte o haber.

Kırmızı bültenle aranan El Kaide finansörü Yasin El Kadı'nın adamı Usame Kutup, "El Kadı'nın sık sık Türkiye'ye geldiğini ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın korumaları tarafından karşılandığını" açıkladı. Kutup; 15 Şubat'ta yaşanan gizemli trafik kazası için de konuştu, "El Kadı ve Tayyip Erdoğan'ın koruması İbrahim Yıldız'la aynı araçtaydık" dedi.

Mısır asıllı Türk işadamı Usame Kutub’un 15 Şubat 2013 gecesi İstanbul Merter’de geçirdiği trafik kazasıyla ilgili telefon görüşmeleri dün gece internete düştü.

Başbakan Tayyip Erdoğan ve Kutub’un olduğu iddia edilen ses kayıtlarında Kutub, kazayla ilgili bilgi veriyor. Kutub, kazada Yasin El Kadı’nın hafif yaralandığını, Başbakan’ın koruma amiri olan İbrahim Yıldız’ın ise baygın olduğunu söylüyor. Erdoğan da onları bir hastaneye yönlendiriyor ve oğlu Bilal’i yardımcı olması için gönderdiğini belirtiyor.

Usame Kutup 15 Şubat'ta yaşanan gizemli trafik kazasına da açıklık getirdi, "El Kadı ve Tayyip Erdoğan'ın koruması İbrahim Yıldız ile aynı araçtaydık" dedi.

Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının şüphelilerinden BİM'in sahibi Latif Topbaş'ın özel uçağı ile seyahat ettiklerini belirten Kutup, Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Tayyip Erdoğan'ın suikast ihtimalinden tedirgin olduğunu" söyledi.


İddiaya göre El Kadı Ankara'da Hakan Fidan ile görüştü. Dönüşte yaşanan kazanın ardından MİT yetkilileri olaya el koydu ve tutanakları değiştirdi, araçta İbrahim Yıldız tek başına gösterildi. Başbakan Erdoğan da oğlu Bilal Erdoğan'ı Bağcılar Medipol Hastanesi’ne gönderdi.

Kaynak:Haber Kaynağı