Yasak aşk kurbanları toprağa verildi

Yasak aşk kurbanları toprağa verildi

Ayrı ayrı camilerde cenaze namazları kılındıktan sonra Derince İlçesi'ndeki aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde 60 Evler sahilinde dün akşam saatlerinde ellerini atkıyla bağladıktan sonra denize atlayarak intihar eden 27 yaşındaki Nurcan Özçelik ile 30 yaşındaki Şaban Uçar, bugün farklı camilerde cenaze namazları kılındıktan sonra Derince İlçesi'ndeki aynı mezarlıkta toprağa verildi. 3 yıldır eşinden ayrı yaşadığı belirlenen Nurcan Özçelik ile eşinden boşanmaya çalıştığı öğrenilen Şaban Uçar'ın yakınları gazetecilere tepki gösterdi.

Yakın çevresi tarafından yasak ilişki yaşadıkları iddia edilen ve kavuşamayacaklarını anlayınca dün akşam saatlerinde denize atlayarak intihar eden Nurcan Özçelik ile tesisat ustası olan Şaban Uçar'ın 5 ay önce tanıştıkları öğrenildi. Derince ilçesinin Sırrıpaşa Mahallesi'nde oturan Nurcan Özçelik'in 3 yıldır eşinden ayrı yaşadığı ve 3 çocuğu olduğu, Şaban Uçar ile de su tesisatı için evine geldiğinde tanıştığı belirlendi. Tesisatçı Şaban Uçar'ın ise bir çocuğu olduğu öğrenilirken, eşinden ayrılmak istemesine rağmen eşinin kabul etmediği, Nurcan Özçelik'in yakınlarının da bir süre önce bu ilişkiyi öğrendiği ve Şaban Uçar'ı bir ay önce dövdükleri de ortaya çıktı. 

Dün akşam birlikte ölüme atlayan Nurcan Özçelik ile Şaban Uçar'ın cenaze namazları bugün Derince İlçesi'nde ayrı camilerde kılındı. Ancak Derince İlçesi'nde tek mezarlık bulunduğundan, cenazeleri Derince Çıkarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Her ikisinin yakınları da gazetecilerle görüşmeyi kabul etmezken ve fotoğraf görüntü almalarına da engel oldu.