"YASAK AŞK" CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME

"YASAK AŞK" CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME

İstanbul Esenler Otogarı'nda 1 Şubat'ta Mardin'den gelen otobüsten iner inmez uğradıkları bıçaklı saldırıda 25 yaşındaki Hamdullah Ayaydın'ın öldürülmesi, yanında bulunan baldızı 19 yaşındaki...

ŞÜPHELİLER İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

İstanbul Esenler Otogarı'nda 1 Şubat'ta Mardin'den gelen otobüsten iner inmez uğradıkları bıçaklı saldırıda 25 yaşındaki Hamdullah Ayaydın'ın öldürülmesi, yanında bulunan baldızı 19 yaşındaki C.İ.'nin de yaralanmasıyla ilgili İzmir'de polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan 6 şüpheli İstanbul'dan gelen ekiplere teslim edildi. Şüpheliler, yoğun güvenlik önlemi altında karayolu ile İstanbul'a gönderildi.

YASAK AŞKA TÖRE İNFAZI

İSTANBUL Esenler Otogarı'nda 1 Şubat'ta Mardin'den gelen otobüsten iner inmez uğradıkları bıçaklı saldırıda, 25 yaşındaki Hamdullah Ayaydın'ın öldürülmesi, birlikte kaçtığı baldızı 19 yaşındaki C.İ.'nin de yaralanması olayının şüphelileri, İzmir'de polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Aralarında C.İ.'nin iki erkek kardeşi ve 4 amcasının oğlunun da bulunduğu toplam 6 şüphelinin, bu sabah İzmir'e geldikleri öğlen de yakalandıkları öğrenildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından İstanbul'a gönderilecek.

Mardin Kızıltepe'den baldızı C.İ. ile kaçarak İstanbul'a giden TIR şoförü Hamdullah Ayaydın, geçen 1 Şubat'ta Esenler Otogarı'nda otobüsten indiği sırada saldırıya uğradı. Olayda, 1 çocuk babası Ayaydın hayatını kaybederken, baldızı C.İ. yaralandı. Genç kız hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelilerin peşine düştü. Şüphelilerin, C.İ.'nin akrabası olduğunu tespit eden polis, gidebilecekleri yerleri mercek altına aldı, ancak ilk etapta bir sonuç elde edilemedi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Şüphelilerin bu sabah İzmir'e geldiği ihbarını alan polis, öğle saatlerinde Gaziemir İlçesi'ndeki adrese operasyon düzenledi. Operasyonda C.İ.'nin kardeşleri S.İ. ile Y.İ., amcasının çocukları A.İ., E.İ., İ.İ. ve S.İ. gözaltına alındı. Olayın failinin S.İ. olduğu ileri sürülürken, 6 şüpheli İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. İstanbul polisine de konuyla ilgili bilgi verildi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı