YANDAŞ YAZARDAN ERDOĞAN İÇİN İNANILMAZ İDDİALAR

YANDAŞ YAZARDAN ERDOĞAN İÇİN İNANILMAZ İDDİALAR

Öyle iddialar ortaya atılıyor ki, Erdoğan'ın pilotları dahil herkese kuşku ile bakılacak hatta Erdoğan ülke dışına çıkamayacak deniyor.

Erdoğan destekçisi medya gurubu yazarlarında son günlerde görülen endişeli durum giderek büyüyor. Geçen hafta Mehmet Şimşek için başlatılan linç kampanyası ardından, OHAL açıklamaları yüzünden Ekonomi bakanı Zeybek'de ağır eleştirilerin hedefi haline geldi.

ÇOK VAHİM İDDİLAR

En son yazılanlar ise gerçekse çok vahim iddilar içeriyor. Öyle iddialar ortaya atılıyor ki, Erdoğan'ın pilotları dahil herkese kuşku ile bakılacak hatta Erdoğan ülke dışına çıkamayacak deniyor. işte o iddialar ve sahibi hakkında Sol'da yer alan haber.

Refah Partisi'nin eski milletvekili ve AKP yandaşı gerici gazete Yeni Akit'in yazarı Şevki Yılmaz ""Cumhurbaşkanımızı Lahey'de yargılamak için oyun kuruluyor" dedi.

PİLOTLAR ÇOK İYİ KONTROL EDİLMELİ

"Onun için yanındaki pilotları çok iyi kontrol edilmesi lazım Cumhurbaşkanımızın. Bir anda uçakla Avrupa’ya kaçırabilir. Lahey’deki dosya 5000 sayfaya çıktı" ifadelerini kullanan Yılaz şöyle konuştu:

ORDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIM HABER VERDİ

Avrupa seyahatimde orada çalışan arkadaşlar söyledi. Lahey'de yargılanma oyunu var. Bu TIR'lar niçin durduruldu. Dosya hazır. Bu dava açıldığı zaman Cumhurbaşkanı Türkiye'nin dışına çıkamayan bir cumhurbaşkanı olacak. Bu kaçırılma olayını bir istihbarat bilgisi olarak söylüyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı