YANDAŞ MEDYA KAN DONDURAN BU GÖRÜNTÜLERİ NE GÖRDÜ NE DUYDU

YANDAŞ MEDYA KAN DONDURAN BU GÖRÜNTÜLERİ NE GÖRDÜ NE DUYDU

Türkiye gündemini kan donduran görüntüler ile sarsan bu olay AKP ve Erdoğan'ı seven medya tarafından hiç görülmedi ve duyulmadı. Cumhuriyetin haberine göre, Erdoğan'a bağlı gazeteler bu gün işte bu manşetler ile çıktılar.

Seçim meydanlarında günlerdir il il dolaşarak hayalindeki başkanlık sistemi için AKP'ye oy isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından hedef gösterilerek toplumun bazı kesimlerini açıkça tahrik eden konuşmaları sonuç vermiş, HDP Diyarbakır Mitinginde katliam hedefleyen bombalar patlamıştı.

ÖYLE BİR KORKU VAR Kİ TEK KARE FOTOĞRAF BİLE BASAMADILAR

Daha öncede sürekli saldırı altında olan HDP'nin çalışmaları bu sefer , Eş Genel başkanı Demirtaş'ın konuşmasına dakikalar kala patlayan bombaların ardından 3 kişi hayatını kaybetmiş, 9'u ağır 100'e yakın yaralı hastanelere kaldırılmıştı. Türkiye gündemini kan donduran görüntüler ile sarsan bu olay AKP ve Erdoğan'ı seven medya tarafından hiç görülmedi ve duyulmadı. Cumhuriyetin haberine göre, Erdoğan'a bağlı gazeteler bu gün işte bu manşetler ile çıktılar.

TEK ELDEN TEK MANŞET YENİ TÜRKİYE MANŞETLERİ

Havuz medyası, yine tek elden verildiği belli olan manşetlerle çıktı. Havuz medyası Diyarbakır'daki kanlı saldırıyı ya hiç yer vermedi ya da küçük bir haber olarak sayfanın altında gördü.

REZALETİN FOTOĞRAFI

Havuz medyası medya tarihine utanç olarak yazılacak bir rezalete daha imza attı. HDP'nin Diyarbakır mitinginde iki çocuğun öldüğü, yüzlerce insanın yaralandığı bombalı kanlı saldırı yandaş havuz medyasının birinci sayfasında yer bulamadı.

YİNE NEFRET DİLİ SÖYLEMLERLE ÇIKTILAR..

Havuz medyasının manşetlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun resimleri, mitingleri ve yine tek elden çıktığı belli olan nefret dilli başlıklar dikkat çekti.

gazete.jpg

PATLAMADAN HABERİ OLANLARIN MANŞETLERİ İSE ŞÖYLEYDİ

#DirenBarış

Demirtaş: Saldırılara rağmen barıştan vazgeçmeyeceğiz

Diyarbakır'daki patlama sonrası ilk fotoğraflar

Taner Yıldız'dan ilk açıklama: Patlama trafodan kaynaklı değil

Kılıçdaroğlu'ndan Diyarbakır'daki patlama için açıklama

Diyarbakır'daki patlamada korkunç şüphe

Erdoğan'dan Diyarbakır'daki patlamaya ilgili ilk açıklama

Sağlık Bakanı'ndan yaralı açıklaması

Patlama ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama

İŞTE YANDAŞIN GÖRMEDİĞİ MİTİNGDEN PATLAMA ANI GÖRÜNTÜLERİ + 18

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı