'Yakında AKP'nin sonu gelecek'

'Yakında AKP'nin sonu gelecek'

MHP Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. AKP'nin PKK'yle kucaklaştığını söyleyen Bahçeli 'Yakında AKP'nin sonu gelecektir' dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;

-Biz klişeleşmiş şablon durumlarla şekil almıyoruz.

-Bırakın AKP, BDP, CHP, İmralı canisi aynı cephede olsunlar. Biz bozkurt gibi hepsiyle savaşırız.

-Öncelikle herkesin diline pilisenk olmuş çözüm ve barış sözlerinin üzerinde durmak önemlidir. 

-Başbakan'ın önüne gelene propandasını yaptığı çözüm nedir?

-Şehitlerimizin kanı bunların eline bulaşmıştır ve hala PKK'nın talepleri gun be gun yerine getiriliyor.

-Çözüm nedir, PKK neyin karşılığında silah bırakacak? Savaş mı var, taraflar kimler, PKK Türkye'nin muhattabı mı, çözüm başlığı altında ne planlanıyor?

-TÜSİAD yöneticileri siz çözüm kelimesinden ne anlıyorsunuz?

-Terör örgütüyle mücadele eden gazilerimizin ve şehitlerimizin hakkı nasıl ödenecek? Türkiye parçalandığında, teslim senedi verildiğinde mi çözüm olacak?

-Erdoğan 10 yıldır anneler ağlamasın diye uğraştıklarını iddia ediyor. Terörist anneleriyle şehit annelerini aynı kefeye koyuyur.

-PKK'yla kucaklaşan, katillere meydan açan Başbakan ve partisi akan kanlardan milletin kalbinde hüküm almıştır. Yakında AKP'nin sonu gelecektir.

-Kürt sorununu açıklamada Erdoğan'ın sicili bozuk ve beyanları sarsıntılıdır.

-Kürt sorunu benim sorunumdur diyen Başbakan'dır. PKK ve Kürt sorunu ayrıdır diyende Başbakan'dır. Bu ülkede artık Kürt sorunu yok, Kürt kardeşimin sorunu var diyende Başbakan'dır.

-Başbakan'a hatırlatıyorum, devletinin ismi Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bildirmek isterim ki Türk milleti bölünmez bir ülkedir.

-Başbakan'ın atama bekleyen bir öğretmene çıkışı yeni bir skandaldır. Çiftçiye söylenen ''ananıda al git'' demenin bir kopyasıydı o söz. ''O oy senin olsun'' küçümseyici bir sözdür. Bu hakaret tüm memurlara, öğretmenlere ve iş bekleyen kardeşlerimize yapılmıştır.