YABANCI UYRUKLU SEVGİLİ FAİCASI

YABANCI UYRUKLU SEVGİLİ FAİCASI

“Hani evlenecektik, neden başkalarıyla geziyorsun” diyerek Podari Tatiana’nın kasığına ateş etti.

SARIYER Zekeriyaköy’de ayakkabı ustası Salih Karaevli (48), Moldova uyruklu Podaru Tatiana’yı (34), aralarında çıkan tartışma sonucu kasıklarından tabancayla vurarak yaraladı. Tatiana ile birlikte olduğu iddia edilen Karaevli, daha sonra başına dayadığı tabancayla intihar etti.

HANİ EVLENECEKTİK

Olay, saat 13.30 sıralarında Zekeriyaköy 5. Cadde’de bulunan bir terzi dükkanında meydana geldi. 10 yıl önce eşinden boşanan 1 çocuk babası Salih Karaevli, iddialara göre, eşinden ayrıldıktan sonra Türkiye'de yaşamaya başlayan Podaru Tatiana ile birlikte oldu. Podaru Tatiana, kendisiyle evleneceğini söyleyen Karaevli’nin evli olduğunu öğrenince ilişkiyi bitirdi. Karaevli, bugün Podari Tatiana'yı takip etti ve girdiği terzi dükkanında kendisiyle konuşmaya başladı. Dükkanda bulananların gözleri önünde meydana gelen tartışma sonrası belindeki tabancayı çıkartan Karaevli, kadını öldürmekle tehdit etti.

ESNAF MÜDAHALE ETTİ

Bu sırada olayı gören çevredeki esnafın yaklaşık 20 dakika süren ikna çabalarına rağmen Karaevli, “Hani evlenecektik, neden başkalarıyla geziyorsun” diyerek Podari Tatiana’nın kasığına ateş etti. Karaevli ikinci kez tetiğe bastı ancak tabanca tutukluk yaptı. Bu sıradada dükkanda bulunanlar araya girdi. Fırsatı değerlendiren kadın, kaçarak dışarı çıktı. Karaevli ise dükkanın arka kısmına geçerek elindeki tabancayı başına dayayarak tetiği bastı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırırken, Karaevli’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Özel bir hastanede tedaviye alınan Podari Tatiana’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Karaevli’nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı