WHATSAPP'TA ALINTI DÖNEMİ BAŞLIYOR

WHATSAPP'TA ALINTI DÖNEMİ BAŞLIYOR

Son dönemlerde yenilikleri ile adından sıkça söz ettiren WhatsApp'a bir yeni özelliğin daha ekleneceği belirtildi.

WhatsApp ile ilgili yapılan son açıklamada yeni bir özelliğini daha kullanıcılara sunulacağı açıklandı. Yeni özellik alıntı yapma özelliği olurken kişiler artık konuşmalar arasında alıntılar yaparak birbirlerine gönderebilecek. Bu bakımdan çok daha pratik bir kullanıma sahip olacak WhatsApp bu özelliği ile birlikte anlık mesajlaşma uygulamaları arasındaki yerini daha da sağlama alacak.

Özellikler Bitmiyor!

Geçtiğimiz günlerde yeni açıklanan bir özellik ile birlikte WhatsApp'ın GIF özelliğini destekleyeceği ve kullanıcılara bu özelliği sunacağı belirtilmişti. Bu açıdan bakıldığında her gün yeni bir WhatsApp özelliği gündeme getirilirken bu özellikleri ile birlikte WhatsApp'ın sektördeki yerini güçlendirmek ve anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en çok kullanılan uygulama olmak istemesinin yer aldığı düşünülüyor.

Beta'da Deneniyor!

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda şu anda beta sürümlerde denendiği belirtilen alıntı özelliğinin önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir güncelleme ile birlikte tüm kullanıcılara sunulacağı belirtildi. Bu bakımdan şu anda sadece test kullanıcılarının deneyebildiği alıntı özelliği kısa bir süre sonra tüm kullanıcılar için kullanılabilir duruma getirilecek.

Beta sürümlerini denemek için sizler de Google Play üzerinden kaydınızı yaptırabilir ve alıntı özelliği gibi yeni özellikleri ilk önce deneme fırsatı elde edebilirsiniz.  

 

veteknoloji.com